Pronostic – Fiorentina – Sassuolo – 06.Mai.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 6 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Fiorentina nu a avut nicio sansa in finala Cupei Italiei, unde a dat peste un adversar extrem de dificil, si anume Napoli.

Napoletanii s-au impus cu 3-1 si au cucerit primul si singurul ei trofeu din acest sezon 2013/14. Trecand peste acest insucces, trupa viola este sigura de prezenta in preliminariile Europa League si, deci, nu ar avea pentru ce sa mai traga in finalul de sezon.

Sassuolo, pe de alta parte, este implicata in lupta pentru ramanerea in Serie A. La primul an in primul esalon de fotbal din Italia, Sassuolo nu a reusit mai mult decat sa se plaseze in subsolul clasamentului.

Desigur, acest lucru se poate intoarce in favoarea echipei la care activeaza sub forma de imprumut si romanul Marius Alexe.

Politica lui Sassuolo a fost una destul de paguboasa, in masura in care formatia oaspete s-a bazat aproape exclusiv pe jucatori imprumutati.

Marius Alexe a ajuns de la Dinamo la Sassuolo sub forma de imprumut, cu promisiunea ca italienii vor plati peste 1 milion de euro in cazul in care Alexe da randamentul scontat. Nu a fost cazul, dinamovistul fiind indisponibil de ceva timp din cauza unei accidentari.

Echipele probabile la Fiorentina – Sassuolo

Echipa de start a Fiorentinei (asezare in teren 4-3-3): Neto – Tomovic, Rodriguez, Savic, Pasqual – Valero, Pizarro, Aquilani – Ilicic, Matri si Cuadrado.

Fiorentina nu ii are disponibili la ora jocului pe Mario Gomez si Ante Rebic

La Sassuolo lipsesc mai multi jucatori, vezi Acerbi, Bianco, Manfredini (accidentati) si Francesco Magnanelli (suspendat).

Echipa de start a lui Sassuolo (asezare in teren 4-3-3): Pegolo – Longhi, Cannavaro, Antei, Gazzola – Missiroli, Biondini, Brighi – Sansone, Zaza si Berardi.

Berardi a facut senzatie la Sassuolo, el fiind imprumutat de la Juventus. Ma astept ca acesta sa aiba o prestatie buna in deplasare, dar Fiorentina este mult prea puternica pentru a nu bifa victoria cu aceasta ocazie. Casa de pariuri online Unibet ne propune o cota de 1.55 in acest sens.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _