Pronostic – FK Rostov – Kuban – 10.Martie.2014

Written by pronosticuri on Monday - 10 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Rostov este fara doar si poate una dintre echipele interesante ale campionatului rus de fotbal. In ciuda problemelor cu care s-a confruntat in prima jumatate a turului, Rostov a trecut cu bine peste ele si se prezinta in fata lui Kuban pe picior de egalitate, daca e sa ne luam dupa cotele oferite de principalele case de pariuri in dreptul acestui joc.

Pierderea lui Ibrahima Balde a reprezentat o imensa lovitura pentru Kuban Krasnodar, care spera la locurile de Europa in actuala editie de campionat. Investitiile realizate la club par sa nu fi fost la fel de solide ca in anii trecuti, de aici si forma mai slaba a oaspetilor de luni dupa amiaza.
Cea mai buna veste pentru FK Rostov o poate reprezenta insasi lipsa jucatorilor indisponibili.

Georgiy Gabulov pare pregatit sa debuteze la gazde, inlocuindu-l astfel pe Aleksandr Sheshukov, care a semnat intre timp cu Lokomotiv Moscova. Artem Dzyuba este asteptat sa treaca cu bine peste accidentarea minora suferita la antrenamente si, mai apoi, sa fie inclus in primul 11 al lui Rostov.
Echipa probabila a lui FK Rostov (sistem de joc 4-4-1-1): Pletikosa – Milic, Dhakov, Xulu, Logashov – Ananidze, Gatcan, Gabulov, Kalachev – Kanga – Dzyuba.

Dupa cum spuneam si mai sus, Kuban nu se poate folosi de Ibrahima Balde, operat de ligamente incrucisate. Acest jucator de cele mai multe instrumental pentru Kuban va lipsi pentru tot restul sezonului. Lipsa invesititiilor in iarna ne da mari batai de cap vizavi de modul in care ar putea arata Kuban Krasnodar in primul oficial din 2014.

Lipsesc, de asemenea, Mohammed Rabiu, Bogdan Karuykin (accidentati), Charles Kabore si Roman Bugayev (suspendati).
Echipa probabila a lui Kuban Krasnodar (sistem de joc similar): Belenov – Kozlov, Xandao, Dealbert, Melgarejo – Ignatjev, Tlisov, Sosnin, Bucur – Popov – Urena.

Acestea fiind spuse, riscam un pariu in miza medie pe victoria lui FK Rostov, recompensata cu o cota de 2.80 de catre casa de pariuri sportive online Bet-at-Home.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei