Pronostic – Gaz Metan – Astra – 02.Mai.2014

Written by pronosticuri on Friday - 2 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Facand o paralela cu ceea ce se intampla in trecut in fosta Divizia A cu situatia din ultimii ani a Ligii 1, gasim o asemanare intre Gloria Bistrita si Gaz Metan Medias.

Si nu vorbim aici prin prisma blaturilor pregatite etapa de etapa, pentru ca Gaz Metan nu se inscrie in acest tipar, ci mai cu seama a modului in care reuseste Mediasul an de an sa se pozitioneze pe un loc caldut inainte de finalul sezonului.

In acest moment, Gaz Metan Medias se afla pe locul 9, cu 36 de puncte, cinci peste linia retrogradarii deci, si pare a fi mai degraba un arbitru in lupta de la subsolul clasamentului, decat o participanta.

Astra Giurgiu, pe de alta parte, desi avea la un moment dat o distanta considerabila de puncte fata de ultima ocupanta a podiumului, Petrolul Ploiesti, acum, cu cinci etape inainte de finalul campionatului, se gaseste in situatia nefericita in care “lupii galbeni” ii sufla in ceafa, la distanta de doar un punct.

Petrolul a inregistrat numai victorii in ultimele trei etape, in timp ce Astra a pierdut jocul din Stefan cel Mare, scor 2-0, cu Dinamo.

Meciul tur dintre Astra si Gaz Metan Medias a prevazut un scenariu spectaculos, in conditiile in care Cristi Bud a deschis scorul in minutul 12, Yazalde si Budescu au adus-o in avantaj pe Astra pana la pauza, pentru ca Gabriel Enache sa reteze sperantele la un punct ale oaspetilor, cu zece minute inainte de final. Asadar, 3-1 in favoarea Astrei lui Isaila.

Spre deosebire de Astra, care si-a schimbat antrenorul intre timp, Gazul a crezut in Cristi Dulca, iar rezultatele s-au observat in timp. Startul nu a fost grozav, dar Gazul a avut din nou “presiune” pe la mijlocul returului, pentru ca acum sa se piarda usor, usor din motive care nu tin de fotbal.

Fotbalistii Mediasului sunt neplatiti de luni bune, acesta fiind si principalul motiv pentru care, pana in etapa precedenta, gazdele de vineri inregistrasera 3 infrangeri consecutive in campionat.

Casa de pariuri online BetVictor ne propune o cota de 4.20 pentru victoria Gazului, 3.20 pentru o remiza si 1.95 pentru un succes scontat in deplasare al giurgiuvenilor.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _