Pronostic – Germania – Polonia – 13.Mai.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 13 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Acum, cand Bundesliga a luat sfarsit, iar Germania se pregateste pentru Cupa Mondiala din vara acestui an, nemtii au pregatit un amical cu Polonia, care se va disputa marti seara la Hamburg.

In ultima confruntare dintre cele doua nationale, tot de natura amicala, Polonia a incheiat la egalitate, scor 2-2, la Gdansk (2011).

Jucatorii exponentiali ai Germaniei vor fi crutati cu aceasta ocazie, in conditiile in care majoritatea se afla acum prin vacante, la capatul unui sezon epuizant.

Cu aceasta ocazie, Joachim Low pare dispus sa experimenteze foarte mult, in ideea de a vedea si alti jucatori pe care ar putea sa ii ia in Brazilia peste mai putin de o luna.

Misiunea de a nimeri primul 11 al Germaniei este una destul de dificila, tinand cont ca acest joc seamana mai degraba cu un trial, in care se vor efectua o sumedenie de schimbari.

Echipa de start a Germaniei: Zieler – S. Jung, Howedes, Ginter, Sorg – Kramer, Rudy – Goretzka, Draxler, Arnold – Volland.

La echipa Poloniei, pe de alta parte, vom avea ocazia de a-l vedea pe stelistul Lukasz Szukala, care a absentat motivat luni in epilogul rundei (Steaua-Pandurii 2-2).

In alta ordine de idei, polonezii nu pot conta pe cei trei jucatori foarte importanti de la Borussia Dortmund. Este vorba despre Lewandowski , Piszczek si Blaszczykowski, accidentati.

Chiar si asa, Polonia are cativa jucatori foarte importanti, care joaca la formatii importante din Europa. Antrenorul polonezilor nu va ezita sa ii arunce in lupta, daca e sa ne gandim ca, din toamna, acestia vor incepe campania de calificare la EURO 2016.

In conditiile in care nemtii nu vor arunca in joc cea mai buna formula pe care ar avea-o la dispozitie, deci echipa va fi formata complet din rezerve, ne putem astepta la un numar limitat de goluri si, implicit, un joc echilibrat.

Casa de pariuri online Sportingbet ne propune o cota de 2.40 pentru pronosticul under 2.5.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _