Pronostic – Getafe – Villarreal – 27.Martie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 27 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Plecarea lui Cosmin Contra de pe banca Petrolului pe cea a lui Getafe, in La Liga, a adus cu sine o oaresce schimbare in jocul formatiei madrilene, in vreme ce, la Ploiesti, X-Man Razvan Lucescu si-a intrat in drepturi.

Nu pierde, dar nici nu castiga. Fiul celebrului antrenor Mircea Lucescu a remizat deja de trei ori de cand a fost instalat ca principal pe “Ilie Oana”.

Revenind la Getafe, avantajul terenului propriu nu este tocmai unul propice echipei antrenate de Cosmin Contra, in masura in care aceasta nu a mai invins in propriul fief de pe la sfarsitul lunii noiembrie, 2013.

Villarreal, la randul ei, se afla intr-o criza de forma, cautand cu victorie un succes care sa o readuca pe drumul cel bun. Nou promovata nu a mai castigat in campionat de la sfarsitul lunii februarie, sperand totodata ca jocul impotriva unei candidate la salvarea de la retrogradare sa ii indulceasca situatia in clasament. Villarreal este pe 7 in clasamentul La Liga, dar poate spera chiar la un loc de cupa europeana, la primul an de cand a revenit in elita fotbalului spaniol.

Cosmin Contra nu isi poate investi sperantele in, probabil, cel mai bun atacant pe care il are Getafe la ora actuala. Este vorba despre romanul Ciprian Marica, care este suspendat pentru acest joc. Vor lipsi, din motive medicale, Diego Castro si Miguel Angel Moya. Vestea buna e ca Pablo Sarabia si Sergio Escudero sunt eligibili si, probabil, vor fi titularizati.

Getafe (4-2-3-1): Codina – Valera, Alexis, Lopez, Escudero – Mosquera, Borja – Sammir, Lafita, Leon – Colunga.

Chechu Dorado este accidentat la oaspeti, iar Gabriel Paulista, Sergio Asenjo si Pablo Iniguez sunt incerti pentru aceasta deplasare.

In opinia casei de pariuri online Unibet, Villarreal are prima sansa la victorie, fiind cotata la 2.30. Un eventual meci cu multe goluri este cotat la 2.20-2.25, in functie de casa de pariuri la care aveti cont deschis.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _