Pronostic – Murray A. – Nadal R. – 06.Iunie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 6 - June 2014. Posted in Pronosticuri Tenis

Prima semifinala din aceasta editie de Roland Garros ii aduce fata in fata pe letonul Ernests Gulbis si pe sarbul Novak Djokovic, fost numar 1 mondial.

Gulbis a acces in aceasta faza a competitiei ca urmare a succesului purtat impotriva lui Berdych in sferturi, in timp ce Djokovic, de asemenea fara set pierdut, nu a intampinat niciun fel de probleme din partea canadianului Milos Raonic.

Gulbis ocupa in momentul de fata locul 17 in ierarhia ATp, avand doar cinci titluri la activ. Unul singur a fost inregistrat in 2014, este vorba despre trofeul cucerit la Marseille, acolo unde letonul avea sa treaca de Tsonga in ultimul act.

Acesta a jucat in acest sezon si sferturi de finala la Doha, pierzand in fata numarului 1 ATP, Rafael Nadal, in vreme ce la Australian Open a fost blocat in turul secund de catre Querrey. La Indian Wells, acesta nu a putut sa treaca de turul al patrulea, dupa ce alt american a gasit ac de cojocul sau (John Isner).

In ceea ce il priveste pe Novak Djokovic, acesta are un singur obiectiv in 2014, si anume sa revina in fotoliul de lider al clasamentului ATP. In prezent ocupa pozitia secunda, cu 44 de titluri cucerite in trecut, din care nici mai mult nici mai putin de 3 au fost inregistrate in 2014. Si vorbim aici despre Indian Wells, Miami si Roma.

La Australian Open si Dubai, unde trebuia sa isi apere titlurile castigate anul trecut, Novak Djokovic s-a inclinat in fata lui Wawrinka (sferturi de finala) si, respectiv, Federer, in semifinalele turneului de la Dubai.

Gulbis si Djokovic s-au mai intalnit pana acum de cinci ori, cu mentiunea ca s-au inregistrat 4 victorii ale sarbului pana acum. Singura victorie a letonului s-a consumat cu 5 ani in urma, in cadrul turneului de la Brisbane.

Acestea fiind spuse, va propunem un pariu pe under 38.5 game-uri la o cota de 1.75 in oferta agentiei online Bet365.

Coral Sportingbet 10Bet Unibet
Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei