Pronostic – Hertha Berlin – Freiburg – 28.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 28 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Weekendul debuteaza la Eurosport 2 cu un meci interesant, de altfel, primul joc al etapei programat intre Hertha Berlin si Freiburg, doua echipe cu obiective total distincte. Daca formatia cu sediul in capitala Germaniei se lupta pentru o pozitionare in primele sase echipe ale campionatului, ei bine, lui Freiburg ii revine sarcina ingrata de a iesi cat mai curand posibil din zona sensibila a clasamentului.

Cu o victorie la limita impotriva lui Stuttgart, Hertha poate respira usurata pentru moment, un succes in prologul etapei reprezentand totodata obiectivul pe termen scurt al formatiei gazda de vineri seara. Angrenata in lupta pentru salvarea de la retrogradare, Freiburg nu dispune de o linie de clasament tocmai promitatoare, 3 infrangeri in ultimele 4 runde din Bundesliga, in conditiile in care nici aceasta deplasare nu se anunta a fi una presarata de succes.

Gazdele nu se pot folosi in aceasta seara de serviciile lui Alexander Baumjohann, Fabian Lustenberger (accidentati) si Sandro Wagner (suspendat), iar atacantul Adrian Ramos este dat ca incert.
Echipa probabila a Herthei Berlin (asezare in teren 4-2-3-1): Kraft , Pekarik, Langkamp, Kobiashvili, Bergh – Hosogai, Cigerci – Allagui, Skjelbred, Schulz – Ramos.

Si oaspetii au lotul ciuntit, nu mai putin de patru jucatori stand pe bara la ora jocului dintre Hertha Berlin si Freiburg. Ii numim aici pe Mensur Mujdza, Marco Terrazzino, Sebastian Freis si Vegar Hedenstad. In locul primului va intra cel mai probabil Christian Gunter, Vaclav Pilar va avea intaietate in fata lui Felix Klaus la postul de mijlocas ofensiv stang, iar Pavel Krmas ar putea primi o sansa din partea lui Christian Streich.

Echipa probabila a lui Freiburg (asezare in teren 4-4-1-1): Baumann – Gunter, Hohn, Ginter, Sorg – Pilar, Fernandes, Schuster, Schmid – Darida – Mehmedi.
In oferta casei de pariuri online Unibet, observam cum formatia gazda primeste prima sansa la victorie, cota 1.65, in timp ce un eventual scor final 2-1 in favoarea Herthei este rasplatit cu o cota generoasa, de asemenea (9.00).

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei