Pronostic – Hull – Swansea – 05.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Saturday - 5 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Hull City inca mai are probleme cu retrogradarea din Premier League, in conditiile in care un eventual succes in fata galezilor de la Swansea i-ar scoate, probabil, definitiv din aceasta lupta de mediocritate dusa undeva la subsolul clasamentului.

Fara victorie in ultimele cinci intalniri directe cu Hull City, din care patru pierdute, Swansea efectueaza aceasta deplasare cu gandul de a obtine cel putin un punct. In cazul in care vor castiga in deplasare, galezii sunt salvati la randul lor de grijile retrogradarii.

La gazde, Allan McGregor este suspendat, iar George Boyd tocmai se intoarce dupa o etapa in care a stat pe bara din acest motiv.

Paul McShane, Joe Dudgeon si Robbie Brady sunt accidentati, in timp ce Maynor Figueroa este incert. In alta ordine de idei, antrenorul Steven Bruce ar putea un prim 11 asemanator cu cel care pierde in fata lui Stoke, etapa trecuta, scor 1-0.

Echipa probabila a lui Hull City (modul de joc 3-5-2): Harper – Davies, Bruce, Chester – Rosenior, Meyler, Huddlestone, Livermore, Elmohamady – Jelavic si Long.

Singura problema a lui Garry Monk ramane indiponibilitatea lui Kyle Bartley (accidentat). Victoria impotriva lui Norwich din campionat ar putea sa il faca pe Monk sa puna in teren o formula asemanatoare cu cea care semna rezultatul mentionat anterior.

Este pentru a treia oara cand managerul celor de la Swansea va apela, practic, la aceeasi formula de jos, redata in randurile de mai jos.

Echipa probabila a lui Swansea (modul de joc 4-2-3-1): Vorm – Rangel, Chico, Williams, Davies – Britton, Shelvey – Guzman, Michu, Routledge – Bony.

Jocul dintre Hull City si Swansea, contand pentru lupta de la subsolul clasamentului Premier League, este prezentat in oferta agentiei de pariuri sportive online Bet365 cu urmatoarele cote: 2.70 pentru o victorie a gazdelor, 11.00 pentru scor corect 2-1 in favoarea lui Hull si, respectiv, 2.20 in schimbul a cel putin trei goluri inscrise pe tabela stadionului lui Hull.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _