Pronostic – Internacional – Cruzeiro – 25.Mai.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 25 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Cruzeiro se deplaseaza duminica seara pe Centenario pentru a da piept cu Internacional, actualul lider al campionatului brazilian de fotbal.

Fara sa piarda in actuala editie de campionat, oamenii lui Abel Braga nu au cunoscut gustul infrangerii in acest start de sezon, insa cele doua rezultate de egalitate consemnate cu ultimele doua ocazii cu siguranta ii dau batai mari de cap.

Putini specialisti mizeaza pe Cruzeiro sa castige din nou titlul in Serie A Brasileirao, insa sa nu uitam ca sezonul e lung si orice se poate intampla, cu atat mai mult cu cat vorbim despre o intrecere atat de imprevizibila precum cea pe care ne-o propune tara cafelei.

Internacional nu se va putea folosi cu aceasta ocazie de serviciile unor jucatori mai mult sau mai putin importanti.

Ii enumeram aici pe Gilberto si Charles Aranguiz, convocati la echipa nationala, Maurides, Alex si Paulao (accidentati); de asemenea, planeaza mari suspiciuni si pe prezenta urmatorilor in primul 11: Alan Patrick, respectiv Claudio Winck.

Echipa de start a lui Internacional (modul de joc 4-2-3-1): Dida – Diogo, Ernando, Juan, Fabricio – Willians, Wellington – Valdivia, D’Alessandro, Otavio – Moura.

La oaspeti nu ii vom vedea pe Elber si pe Rafael, ambii fiind accidentati si ineligibili pentru aceasta deplasare. In schimb, antrenorul lui Cruzeiro, Marcelo Oliveira, poate conta pe restul jucatorilor pe care ii are in lot.

Echipa de start a lui Cruzeiro (modul de joc 4-2-3-1): Fabio – Egidio, Rodrigo, Dede, Mayke – Souza, Henrique – Willian, Goulart, Ribeiro – Moreno.

Daca ar fi sa ne luam dupa ce spun statisticile, ei bine am asista la un meci cu cel putin trei goluri pe tabela de marcaj.

Acelasi lucru s-a intamplat si in ultimele 5 dispute dintre cele doua grupari, in toate competitiile, cu Internacional in postura de gazda. Sfatul nostru, insa, este acela de a miza pe X solist, la o cota de 3.25 pe site-ul agentiei Unibet.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _