Pronostic – Jaen – Alaves – 07.Iunie.2014

Written by pronosticuri on Saturday - 7 - June 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Jaen - AlavesLiga a doua spaniola a ajuns la ultima etapa a sezonului, de altfel una in care se vor rezolva multe dileme.

Doua echipe direct promovate in Primera se cunosc deja, lupta pentru salvarea de la retrogradare fiind cu mult mai interesanta in acest moment. Jaen si Alaves se lupta pentru a ramane in Segunda Division, beneficiind de acelasi numar de puncte.

Cu alte cuvinte, cine pierde va retrograda in cel de-al treilea esalon fotbalistic din Spania. In cazul in care cele doua formatii vor incheia la egalitate, cel mai probabil ambele vor lua calea retrogradarii, in ciuda faptului ca Jaen s-a impus in meciul tur, scor 2-1, in prima parte a campionatului. Aceea avea sa fie si singura victorie a lui Jaen in duelurile directe cu Alaves.

Real Jaen a fost etichetata de la bun inceput ca o contracandidata la evitarea retrogradarii. Este, atentie, echipa cu cel mai mic buget din Segunda Division si, totodata, una dintre cele mai vechi echipe din aceasta competitie.

Prima victorie a sezonului pentru Jaen a fost inregistrata undeva prin etapa a 7-a, de aici si situatia actuala a echipei, aflate in pragul retrogradarii.

Echipa probabila a lui Real Jaen (sistem de joc 4-2-3-1): Rene – Gaitan, Servando, Alvarez, Nando – Juanma, Quesada – Jerez, Machado, Villa – Jona.

Alaves a asteptat foarte mult timp pana sa se reintoarca in Segunda, iar acest fapt nu a constituit un motiv suficient pentru echipa de a-si ridica nivelul jocului si, implicit, de a transa in favoarea ei lupta la salvarea de la retrogradare.

Echipa probabila a lui Alaves (sistem de joc similar): Crespo – Rubio, Llorca, Jarosik, R. Garcia – M. Garcia, Beobide – Casaseca, Stevanovic, Tejera – Viguera.

Real Jaen si Alaves se anunta a fi un meci cu putine goluri, in care cele doua formatii vor evolua cu maxima precautie, o greseala putand deveni fatala. Mizati asadar pe under 2.5 la o cota de 1.62 in oferta agentiei online Bet365.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _