Pronostic – Japonia – Cipru – 27.Mai.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 27 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Cu cateva zile bune inainte de Cupa Mondiala din Brazilia, oferta agentiilor de pariuri online, dar nu numai, a inceput sa includa si partidele amicale programate pentru ca echipele calificate, precum Japonia, sa isi tureze motoarele, iar Cipru, adversara de marti, sa se pregateasca temeinic pentru urmatoarea campanie de calificare, care va incepe in toamna acestui an.

Programul niponilor a fost extrem de incarcat in ultimele 9 luni, tinand cont ca Japonia a inregistrat un numar impresionant de partide test (9 la numar!). Cupa Confederatiilor nu a insemnat mai nimic pentru asiatici, care s-au intors cu coada intre picioare acasa (3 infrangeri din tot atatea posibile).

Cel mai important succes al Japoniei ramane, poate, victoria obtinuta in fata Belgiei, scor 3-2. La acesta se adauga, desigur, si rezultatul de egalitate inregistrat pe teren neutru in compania Portocalei Mecanice.

Echipa de start a Japoniei (asezare in teren 4-2-3-1): Kawashima – H. Sakai, Yoshida, Morishige, Nagatomo – Hasebe, Endo – Kiyotake, Honda, Kagawa – Okazaki.

Dupa cum bine cunoasteti, Cipru nu este o natiune tocmai importanta pe harta fotbalistica a Europei. Si a lumii, in general.

Aceasta a incheiat recenta campanie de calificare pe un loc 6 in grupa in care a fost repartizata, cu un total de doar 5 puncte acumulate. De altfel, singurele puncte inregistrate in dreptul Ciprului au fost pe teren propriu. In rest, infrangeri pe linie pentru oaspetii de marti dupa amiaza.

Echipa de start a Ciprului (asezare similara in teren): Georgallides – Kyriakou, Christou, Junior, Antoniades – Nikolaou, Makrides – Charalambidis, Laban, Aloneftis – Christofi.

Laban este nimeni altul decat jucatorul Astrei Giurgiu si, implicit, castigatorul Cupei Romaniei din sezonul recent incheiat.

Japonia este favorita clara a acestei dispute si, dupa cum o cunoastem, nu credem ca se va opri din a marca cat mai multe goluri in poarta aparata de Georgallides. Prin urmare, va recomandam un pariu pe over 2.5 la o cota de 1.50 in oferta casei de pariuri BetVictor.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _