Pronostic – Juventus – Benfica – 01.Mai.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 1 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Juventus a mers in urma cu o saptamana pe Estadio Da Luz cu gandul de a obtine un rezultat de egalitate sau, in cel mai prost caz posibil, o infrangere la limita, cu gol inscris in poarta Benficai.

Bianconerii au bifat acest din urma obiectiv si au fost relativ multumiti de ceea ce s-a intamplat pe teren, in conditiile in care golul lui Lima dinspre final nu le-a picat tocmai bine. Chiar si asa, Juventus primeste prima sansa la calificare din partea caselor de pariuri.

Formatia pregatita de Antonio Conte este suficient de solida incat sa poata intoarce soarta calificarii, cu atat mai mult cu cat golul inscris in deplasare de Tevez ii vor ajuta enorm in aceasta misiune.

De la meciul tur, Juventus s-a apropiat si mai tare de Scudetto, invingand in deplasare pe nou-promovata Sassuolo. Juventus a fost condusa in prima repriza, dar a revenit usor, usor impunandu-si jocul si castigand intr-un final cu 3-1.

La acel meci, Arturo Vidal a indeplinit rolul de rezerva, in timp ce Bonucci a fost menajat pentru a fi proaspat la retur.

Echipa de start a lui Juventus Torino (asezare in teren 3-5-2): Buffon – Barzagli, Chiellini, Bonucci – Asamoah, Lichtsteiner, Pirlo, Marchisio, Pogba – Tevez si Llorente.

Benfica are de aparat in aceasta seara un avantaj minim. Pentru a fi catusi de putin sigura de calificare, Benfica trebuie sa marcheze cel putin o data. Juventus nu este genul de echipa impotriva careia sa te baricadezi in aparare.

Benfica nu se poate folosi la retur de Andre Gomes, suspendat. Gomes este o piesa importanta in angrenajul pus la cale de Jorge Jesus, in conditiile in care Silvio, Fejsa si Gaitan lipsesc, de asemenea.

Echipa de start a Benficai Lisabona (asezare in teren 4-4-2): Moraes – Siqueira, Pereira, Garay, Luisao – Markovic, Sulejmani, Perez, Amorim – Cardozo, Rodrigo.

Juventus este favorita la castigarea acestui meci, cu o cota de 1.57 la casa de pariuri online Gamebookers, cat si la calificare.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _