Pronostic – Juventus – Fiorentina – 13.Martie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 13 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Privita ca o echipa cu pretentii in Serie A, Fiorentina, o aspiranta la un loc de Liga Campionilor in actuala editie de campionat, nu a putut sa ii reziste campioanei en-titre, in weekend, dupa ce a pierdut, la limita, scor 1-0. Unica reusita a partidei a purtat semnatura jucatorului de banda stanga, Kwadwo Asamoah.

Juventus Torino si AC Fiorentina dau piept de aceasta data in optimile de finala ale Europa League, cu Juve in postura de favorita clara, parca mai motivata ca oricand sa joace in finala acestei competitii. Motivele se subinteleg, daca e sa tinem cont ca ultimul act se va desfasura pe Juventus Stadium.

Din fericire pentru Batrana Doamna, aceasta se numara si printre favoritele la castigarea Europa League in acest sezon. Spre deosebire de meciul sus amintit, e foarte probabil ca Montella sa opereze o serie de modificari in primul 11, joi seara, in mansa tur a acestei dispute.

Juventus a primit si ea o veste excelenta, cea a reintoarcerii lui Andrea Pirlo la centrul terenului. De cand a semnat cu Juventus, Andrea Pirlo parca traieste o a doua tinerete in tricoul campioanei Italiei. Acesta aduce un plus de fantezie necesar, lucru reliefat si in meciul din weekend, cand Juventus a avut nevoie de reusita lui Asamoah pentru a se desprinde in castigatoare.

Asamoah este prin excelenta un ‘trabajador’, cum l-ar numi spaniolii. Sau, si mai bine spus, omul care cara pianul. Cu Pirlo in teren, Juventus va fi cu siguranta mai periculoasa.

In alta ordine de idei, Juventus ii are in continuare pe tusa pe Mirko Vucinic si Simone Pepe. La oaspeti va lipsi doar Giusseppe Rossi, de asemenea accidentat.

Cota oferita la victorie de Unibet in schimbul unui succes al bianconerilor este una destul de mica, 1.45, fapt pentru care vom apela la o victorie in handicap a lui Juve. In opinia noastra, cel mai probabil scor final va fi 2-0!

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei