Pronostic – Kortrijk – Oostende – 09.Mai.2014

Written by pronosticuri on Friday - 9 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Vineri, pe Guldensporenstadion din Kortrijk se vor intalni echipa din localitate, Kortrijk, si Oostende, intr-un meci contand pentru ocuparea unui loc de Europa League la finalul playoff-ului.

Kortrijk a incheiat sezonul regulat in prima parte a clasamentului campionatului belgian de fotbal, fapt ce i-a asigurat prezenta in playoff-ul menit a stabili echipele care prind o cupa europeana in sezonul viitor.

Oostende a fost o idee mai slaba decat Kortrijk, in sensul in care bagajul de puncte acumulate a numarat cu 5 puncte mai putine decat Kortrijk.

Problemele lui Oostende au venit in mod special in deplasari, acolo unde echipa sufera foarte mult. Este suficient sa spunem ca Oostende a inscris doar 9 goluri in ultimele 15 deplasari din prima liga belgiana pentru a avea o imagine completa asupra performantelor oaspetilor.

De asemenea, putem privi aceste cifre si ca un argument puternic care sa ne faca sa credem intr-un succes clar pe teren propriu al lui Kortrijk.

Cu o medie de putin peste jumatate de gol inscris per meci, exclusiv in deplasare, Oostende vine ca mielul la taiere in fata fanilor patimasi ai lui Kortrijk, echipa care a realizat foarte multe meciuri bune in special pe teren propriu.

Santini si De Smet sunt doi jucatori foarte buni, in conditiile in care francezul Teddy Chevalier a adunat nici mai mult nici mai putin de 5 reusite in ultimele 3 jocuri oficiale ale lui Kortrijk. Putem spune, deci, ca Chevalier este cea mai mare amenintare a lui Oostende, privita ca outsider in aceasta disputa usor inegala cu Kortrijk.

Luand in seama toate cele de mai sus, nu gasesc un motiv suficient de solid pentru a nu ma gandi la o victorie usor previzibila a gazdelor, cotata la 1.95 in oferta agentiei de pariuri online Bet365. Kortrijk va trebui sa traga tare in acest joc, in ideea de a obtine un avantaj considerabil pentru mansa retur!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _