Pronostic – Latina – Bari – 11.Iunie.2014

Written by pronosticuri on Wednesday - 11 - June 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Latina - BariZilele acestea urmeaza sa aflam si numele catorva echipe noi care vor evolua in elita fotbalului italian.

Surpriza care vine din Serie B este fara doar si poate Latina, care a incheiat la egalitate, scor 2-2, prima mansa a acestui baraj. Meci disputat cu trei zile in urma, la Bari. Astfel, Latina ramane neinvinsa in duelurile directe cu Bari, dupa ce a izbutit sa isi treaca in cont doua victorii in sezonul regulat.

Surpriza placuta a acestui sezon de Serie B, pesemne, si-a pregatit foarte bine terenul pentru a forta intrarea in primul esalon.

Nu mai departe de anul trecut, Latina evolua in cel de-al treilea esalon fotbalistic din Italia. Insa, este demn de remarcat faptul cum au inceput sa escaladeze lucrurile intr-atat incat putem vorbi in momentul de fata despre Latina ca o virtuala echipa de Serie A.

Echipa probabila Latina (asezare in teren 3-5-2): Iacobucci – Brosco, Esposito, Cottafava – Ristovski, Crimi, Viviani, Bruno, Alhassan – Jefferson, Jonathas.

In ceea ce o priveste pe Bari, ei bine, aceasta nu poate fi multumita de rezultatul inregistrat in weekend. Practic, formatia oaspete este obligata sa invinga pentru a putea reveni in prima liga. Cele doua goluri incasate au costat-o enorm, in conditiile in care un eventual 2-1 ar fi dat mult mai bine in vederea pregatirii mansei retur.

Echipa probabila Bari (asezare in teren 4-3-3): Guarna – Sabelli, Ceppitelli, Polenta, Calderoni – Sciaudone, Fossati, Defendi – Galano, Cani, Joao Silva.

Bari este obligata sa inscrie cel putin o data pentru a avea o sansa la promovare. Si, probabil, se va descoperi in aparare odata cu scurgerea timpului. Atacantii Latinei sunt foarte redutabili si, la randul lor, pot lovi oricand.

Drept urmare, va recomandam un pariu pe over 2.0 goluri, cotat la 1.75 in oferta agentiei de pariuri online William Hill. Este un pronostic demn de luat in seama, tinand cont de circumstante.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _