Pronostic – Leverkusen – Hertha – 13.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 13 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Leverkusen se afla in afara top 4 din Bundesliga dupa o serie de rezultate care au condus inevitabil la demiterea antrenorului, astfel inca Sascha Lewandowski va conduce astazi echipa de pe banca tehnica.

Hertha este linistita in ceea ce priveste viitorul sau in elita fotbalului german. Nu poate ataca locurile 1-6, dar nici nu poate pica in lupta pentru salvarea de la retrogradare, acum, cand mai sunt foarte putine etape ramase din aceasta editie de campionat.

Hertha merge, asadar, la Bayer Leverkusen destul de relaxata, deci ne putem astepta la un meci cu multe goluri.

Omer Toprak va incepe in centrul defensivei la Bayer, iar Philipp Wollscheid va fi tinut rezerva.

Stefan Reinartz s-a accidentat iar, ceea ce inseamna ca Simon Rolfes ar putea avea o sansa mare la titularizare la mijlocul terenului, iar Gonzalo Castro ar putea avea oportunitatea de a evolua in flancul stang ca aripa. Sidney Sam si Julian Brandt concureaza pentru postul ramas liber in flancul opus.

Bayer Leverkusen (asezare 4-3-3): Leno – Can, Spahic, Toprak, Donati – Castro, Rolfes, Bender – Son, Kiessling si Sam.

La oaspeti, din cate se pare, nu ii vom vedea in teren pe golgeterul echipei, Adrian Ramos. John Anthony Brooks ar putea sa il inlocuiasca pe Kobiashvili in axul central al apararii, in vreme ce Anis Ben-Hatira si Nico Schulz se bat pentru postul de aripa stanga.

Sandro Wagner va suplini absenta celui mai important om de gol al Herthei, Adrian Ramos, care a semnat deja cu Borussia.

Hertha Berlin (asezare 4-2-3-1): Kraft – Pekarik, Langkamp, Brooks, Bergh – Hosogai, Cigerci – Allagui, Skjelbred, Ben-Hatira – Wagner.

In concluzie, ne asteptam ca Bayer Leverkusen-Hertha Berlin sa fie un meci deschis, cu multe faze de poarta, in care sa se inscrie de cel putin trei ori in cele 90 de minute. Leverkusen este favorita, cu o cota de 1.70 in oferta Bet365, iar pronosticul over 2.5 este cotat tot undeva pe acolo (1.75).
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _