Pronostic – Malaga – Espanyol – 25.Martie.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 25 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Foarte putin i-a lipsit lui Espanyol sa obtina toate punctele puse in joc cu Levante, sambata seara. Intreaga paleta de ratari a lui Espanyol si lipsa de claritate la finalizare i-au costat pe catalani doua puncte importante in lupta care se da in acest moment pentru locurile de Europa League.

Din cel putin un punct de vedere, totusi, remiza obtinuta in compania lui Levante ramane valoroasa, cu atat mai mult cu cat Espanyol revenea in campionat dupa o infrangere impotriva lui Atletico Madrid.

Asta seara se intalnesc doua formatii care se intersecteaza destul de rar cu golul. Indiferent ca este vorba despre calitatea mai slaba a jucatorilor sau pur si simplu de ghinion, meciul de pe La Rosaleda, de marti seara, nu ne da prea mari sperante vizavi de inregistrarea prea multor goluri pe tabela de marcaj. Asadar, este foarte posibil ca un gol sa duca punctele intr-o parte sau alta, iar noi consideram ca Malaga este usor favorita in aceasta disputa.

Malaga, in ciuda faptului ca nu se poate folosi de cinci jucatori, patru suspendati (Sergio Sanchez, Jesus Gamez, Duda si Ignacio Camacho) si unul cu probleme medicale (Fernando Tissone), are avantajul propriului fief si
nu este exclus ca acest lucru sa fie suficient pentru a crea diferenta intre cele doua grupari.

Echipe probabile

Malaga (4-2-3-1): Caballero – Angeleri, Ferreira, Weligton, Eliseu – Darder, Perez – Amrabat, Portillo, Samuel – Cruz.

Espanyol Barcelona (4-2-3-1): Casilla – Fuentes, Moreno, Colotto, Lopez – Lopez, Sanchez – Stuani, Pizzi, Simao – Garcia.

Singurul absent de la formatia oaspete este Cristian Alfonso (accidentat). Potrivit ziarului Marca, Javier Aguirre ramane fidel primului 11 afisat in ultimele trei etape din La Liga.

Dupa cum sustineam si mai sus, ne asteptam la o inclestare stransa, in care Malaga sa faca diferenta printr-un gol inscris in poarta lui Casilla. Pentru scor corect 1-0, casa de pariuri online BetVictor ne ofera o cota de 8.00!
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _