Pronostic – Malaga – Granada – 06.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 6 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Malaga si Granada stau in momentul de fata destul de departe de zona retrogradarii, insa nu suficient pentru ca aceste doua formatii sa se considere si matematic salvate.

Daca pe Malaga o desparte 5 puncte de subsolul clasamentului, Granada se afla la patru lungimi de ultimele trei clasate. Tocmai din acest motiv, jocul dintre Malaga si Granada se anunta a fi unul aprig, de care pe care in lupta pentru ramanerea in Primera Division.

Ambele echipe se zbat sa inscrie cat mai multe goluri, obiectiv nerealizabil pana in acest moment, cand ne apropiem usor, usor de finalul sezonului in Spania.

Jucand acasa, Malaga are avantajul terenului propriu si al suporterilor din tribune. In timp ce formatia pregatita de neamtul Bernd Schuster nu au impresionat acasa le La Rosaleda, Granada a fost cu atat mai eficienta in deplasarile din La Liga.

Duda si-a exprimat in mod public, in ziarul Marca mai exact, dezacordul cu privire la suspendarea sa. Pe langa acesta, Malaga nu poate conta, de asemenea, pe Fernando Tissone si Weligton (accidentati).

Echipa de start a Malagai (sistem de joc 4-2-3-1): Caballero – Antunes, Sanchez, Ferreira, Gamez – Darder, Camacho – Samuel, Portillo, Amrabat – Cruz.

La oaspeti, Tiago Ilori a fost accidentat pentru o perioada de mai bine de doua luni. Acesta se apropie de momentul in care va reveni in dreptunghiul verde. Fundasul lusitan este intr-o cursa contratimp cu sine insusi pentru a putea prinde postul de titular in deplasarea de pe Rosaleda.

Echipa de start a Granadei (sistem de joc 4-3-3): Roberto – Nyom, Coeff, Murillo, Angulo – Fatau, Iturra, Rico – Piti, El-Arabi, Brahimi.

Malaga este favorita acestei dispute, cu o cota de 2.05 in oferta agentiei online Bet365. Un eventual succes la limita, scor final 1-0, este cotat la 6.00, iar un meci in under 2.5 primeste o cota de 1.62. In concluzie, va recomandam sa pariati pe victoria formatiei gazda!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _