Pronostic – Malaga – Levante – 16.Mai.2014

Written by pronosticuri on Friday - 16 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Pe langa derbiul care va avea loc maine, ultima etapa a campionatului spaniol ne propune si un meci mai putin interesant pentru configuratia finala a clasamentului, vineri seara, intre Malaga si Levante.

Spre surprinderea multor pariori, Levante si-a asigurat din nou prezenta in La Liga pentru sezonul viitor. Va fi, asadar, cel de-al cincilea sezon consecutiv pentru Levante in prima liga spaniola de fotbal, si a zecea din palmares.

Salvarea in sine reprezinta o performanta pentru clubul din Valencia, tinand cont de buget, dar si de calitatea jucatorilor pe care ii poseda in momentul de fata.

Malaga, obisnuita cu marea performanta in ultima perioada, mai ales dupa ce sezonul trecut a bifat un sfert de finala in Liga Campionilor, nu a inregistrat rezultate dintre cele mai bune in ultima perioada.

Chiar si asa, clubul s-a salvat de la retrogradare si poate spera la prestatii din ce in ce mai bune incepand cu anul viitor.

In aceasta saptamana goalkeeperul Malagai i-a asigurat pe fani ca nu se va transfera la o alta echipa decat doar daca clubul doreste sa scape de el. Sau, mai frumos spus, daca Malaga va primi o suma consistenta de bani, care o poate salva din situatia financiara dificila pe care o traverseaza.

Echipe probabile la Malaga – Levante

Malaga (asezare in teren 4-2-3-1): Caballero – Eliseu, Weligton, Ferreira, Antunes – Camacho, Darder – Samuel, Perez, Amrabat – Cruz.

Fernando Tissone este accidentat la gazde, iar Marcos Angeleri nu poate evolua din cauza unei suspendari. Sergio Sanchez este incert si ar putea lipsi, la randul sau.

Levante (asezare in teren 4-2-3-1): Navas – Juanfran, Vyntra, Navarro, Nagore – Sissoko, Diop – Ivanschitz, Victor, Zhar – Barral.

Simao si Pedro Lopez nu vor face parte din lotul de 18 al oaspetilor din pricina unor suspendari dictate impotriva lor.

Malaga este considerata favorita in oferta de pariuri a Bet-at-Home, dar noi vedem cu totul altfel lucrurile. Pariati, asadar, pe o victorie a lui Levante la o cota de 4.00!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _