Pronostic – Malmo – AIK Stockholm – 26.Mai.2014

Written by pronosticuri on Monday - 26 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Prima seara a inceputului de saptamana ne propune, fotbalistic vorbind, un meci interesant in campionatul Suediei, acolo unde liderul intrecerii, Malmo, primeste pe Svedbank Stadium vizita ocupantei locului 5, este vorba despre AIK Stockholm.

Urmarind indeaproape prestatiile celor doua combatante pe parcursul primelor zece etape, realizam ca avem de a face cu un derbi, in masura in care AIK are doar 7 puncte in minus fata de adversarul direct din aceasta etapa.

Istoria recenta a intalnirilor directe dintre Malmo si AIK Stockholm este de partea primeia, dupa ce Malmo a reusit sa se impuna tur-retur in stagiunea precedenta.

Forma pe care o traverseaza Malmo este una cu adevarat impresionanta. Liderul campionatului suedez de fotbal a incheiat victorios ultimele trei jocuri consumate in propriul fief si are motive suficiente sa se increada inca intr-unul, luni seara, impotriva lui AIK Stockholm.

Echipa de start a lui Malmo (asezare clasica 4-4-2): Olsen, Ricardinho, Jansson, Concha, Johansson – Thern, Halsti, Molins, Forsberg – Rosenberg si Eriksson.

Din cate se poate vedea, Thern a fost recuperat fizic si va putea evolua in meciul de luni. Nu acelasi lucru, insa, il putem spune si despre fundasul Albornoz, in continuare accidentat.

AIK Stockholm nu a pierdut niciun meci in ultimele cinci etape de campionat, inregistrand trei victorii si doar doua remize. Cel mai important jucator al oaspetilor ramane costaricanul Borges, care furnizeaza de cele mai multe ori mingi utile pentru duo-ul ofensiv format din Goitom si Igboananike. Cu aceasta ocazie, lipsesc doar fundasul Dimitriadis si varful Bangura (accidentati).

Echipa de start a lui AIK Stockholm (asezare 4-3-1-2): Carlgren – Karlsson, Johansson, Lorentzson, Milosevic – Bahoui, Quaison, Moro – Borges – Goitom si Igboananike.

Jocul dintre Malmo si AIK Stockholm este prezent in oferta agentiei online Bet-at-Home cu cel putin o cota interesanta. In acest sens, recomandam cititorilor nostri sa parieze pe un meci cu cel putin trei goluri. La over 2.5, acelasi bookmaker ne-a pregatit o cota de 1.90.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _