Pronostic – Manchester United – Olympiakos – 19.Martie.2014

Written by pronosticuri on Wednesday - 19 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Rezultatul inregistrat in tur de Manchester United, cat mai ales prestatia din derbiul Angliei, cu Liverpool, incheiat cu victoria clara a “cormoranilor”, scor 3-0, ne fac sa credem prea putin intr-o calificare a lui United in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Totodata, nu trebuie uitat faptul ca Olympiakos a pierdut cu Panathinaikos in campionat tot cu 3-0, adica scorul care ar catapulta-o pe Manchester United in sferturi.

United are nevoie de un gol inscris rapid la retur, sau macar de o prezenta continua la buturile aparate de Roberto. In caz contrar, fara gol marcat pana la pauza si cu o presiune suplimentara din partea suporterilor, care nu ar digera prea bine o eventuala eliminare, e greu de crezut ca “diavolii” vor mai intoarce handicapul de doua goluri inregistrat in tur.

Pentru Olympiakos, in schimb, situatia este una mai mult decat favorabila. In conditiile in care nu au primit gol acasa, grecii sunt constienti ca orice reusita pe Teatrul Viselor se premiaza dubla, asa ca nu vor sta cu mainile-n san pentru a vedea cum United incearca sa egaleze situatia pe tabela.

Manchester United nu il poate folosi in acest joc pe spaniolul Mata, ineligibil din simplul motiv pentru ca a jucat pentru Chelsea in grupe. Nani, Evans, Smalling si Javier Hernandez sunt incerti.
Manchester United (4-2-3-1): Gea – Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra – Fellaini, Carrick – Valencia, Rooney, Januzaj – Persie.

Olympiakos efectueaza deplasarea in Anglia fara Ariel Ibagaza si Michael Olaitan (accidentati), iar Ivan Marcano, Dimitrios Siovas si Javier Saviola sunt incerti.
Olympiakos Pireu (4-2-3-1): Roberto – Bong, Manolas, Marcano, Salino – Ndinga, Maniatis – Fuster, Dominguez, Campbell – Valdez.

Mansa retur dintre cele doua grupari, contand pentru optimile Ligii Campionilor, este tratata in mod detaliat pe site-ul agentiei de pariuri Sportingbet, care ne propune o cota de 1.50 pentru victoria lui United, 8.50 pentru scor corect 2-1 si, nu in cele din urma, 1.80 pentru over 2.5.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _