Pronostic – Marseille – Ajaccio – 04.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 4 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Spre surprinderea fanilor echipei gazda, Marseille a inceput sa uite gustul victoriei in campionat.

Cel putin in ultimele cinci runde, formatia marseilleza nu a izbutit sa castige nici macar un meci. Retrogradarea este un fapt inevitabil pentru Ajaccio, a carui unic scop ramane acela de a face meciuri bune pana la finele sezonului si, implicit, de a parasi cu fruntea sus elita fotbalului francez.

Altfel, formatia corsicana va trebui sa stea cel putin un an in liga secunda din Franta pentru a putea spera la o revenire in Ligue 1.

Avand in vedere ca Marseille si nici Ajaccio nu practica neaparat un fotbal de calitate pe aceasta ultima turnanta a sezonului, poate ca presiunea va disparea, iar de aici vor rezulta goluri de ambele parti.

Marseille ataca victoria in jocul de vineri fara Mathieu Valbuena, accidentat. Tanarul Florian Thauvin intampina niste probleme la glezna, dar probabil ca va fi aruncat in lupta cel putin un sfert de ora, pe final, in meciul de vineri seara.

Echipa de start a lui Marseille (asezare in teren 4-3-3): Mandanda – Fanni, Morel, Mendes, N’Koulou – Romao, Ayew, Lemina – Gignac, Valbuena si Payet.

La oaspeti nu ii vom putea vedea pe niciunl dintre Ronald Zubar, Claude Dielna sau Benoit Pedretti (toti accidentati). In plus de asta, Denis Tonucci este usor incert.

Echipa de start a lui Ajaccio (asezare in teren 4-5-1): Ochoa – Diarra, Bonnart, Faty, Perozo, Hengbart – Goncalves, Andre, Lasne, Mostefa – Tallo.

Strict din punct de vedere statistic, gazdele de la Marseille au terminat cu un numar maxim de doua goluri ultimele sapte meciuri din Ligue 1. Va urma si un al optulea? Personal, ma indoiesc, asteptandu-ma totodata la un meci deschis intre cele doua parti care, practic, nu au prea multe de pierdut.

Victoria gazdelor este cotata la 1.36, dar parca mai mult ne face cu ochiul acel 1.75 afisat in dreptul pronosticului over 2.5, din oferta agentiei de pariuri online BetVictor.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _