Pronostic – Monfils G. – Hanescu V. – 27.Mai.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 27 - May 2014. Posted in Pronosticuri Tenis

In ciuda faptului ca sperantele noastre de la Roland Garros sunt indreptate in mod special catre tabloul feminin, acolo unde Niculescu, Carstea si Halep par pregatite sa se ciocneasca in mod fericit cu marea performanta, nu trebuie trecut prea usor peste faptul ca Victor Hanescu reprezinta Romania la baieti, fiind programat sa joace in primul tur cu francezul Gael Monfils.

Victor Hanescu si Gael Monfils s-au intalnit pana acum de patru ori, iar scorul este strans (2-2).

Hanescu a fost mai bun decat Monfils in 2007, la Bucuresti, scor 6-2, 6-3, dar si patru ani mai tarziu, la Stuttgart, unde a trecut de francez in trei seturi, scor 2-6, 7-6, 6-4. Monfils, pe de alta parte, a bifat cele doua victorii in 2005, la Sopot, intr-un joc fara istoric, incheiat cu dublu 6-3 si, respectiv, la Jocurile Olimpice de la Beijing, scor 6-4, 7-6.

Atat Victor Hanescu cat si Gael Monfils revin pe zgura dupa o perioada relativ lunga de recuperare. Acestia au lipsit de la ultimele turnee din circuitul ATP, insa Gael Monfils, un showman la origini, are de partea sa publicul si probabil ca se va impune fara prea mari probleme, marti dupa amiaza.

Cu toate ca nu traverseaza tocmai cea mai fericita perioada a carierei sale, Victor Hanescu a reusit cu oaresce succes sa se mentina in top 100 mondial, aflandu-se in momentul de fata pe locul 85, cu un singur titlu de campion in cariera, obtinut la Gstaad in 2008.

De cealalta parte a fileului se afla Monfils, cu cinci turnee castigate si, evident, o situatie mai buna in clasament (pozitia a 28-a).

Victor Hanescu este genul de jucator care, daca prinde o zi buna, poate bate pe oricine din top 100, exceptandu-i pe primii 10. Va fi maine acea zi? Sincer, am miza mai degraba pe o victorie scurta a francezului, la handicap de 2 seturi. Acest pronostic este cotat la 1.80 in oferta agentiei online Unibet.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _