Pronostic – Murray A. – Nadal R. – 06.Iunie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 6 - June 2014. Posted in Pronosticuri Tenis

Murray A. - Nadal R.Cea de-a doua semifinala de la Roland Garros 2014 ii aduce fata in fata pe britanicul Andy Murray si pe castigatorul de anul trecut, este vorba despre spaniolul Rafael Nadal.

Nadal a acces in aceasta faza a intrecerii pariziene dupa o victorie relativ fara probleme in fata conationalului sau, David Ferrer, in vreme ce Murray a avut nevoie de cinci seturi pentru a-l invinge pe favoritul publicului, de altfel singurul francez ramas in competitie – Gael Monfils.

Astazi, Murray este al optulea jucator al lumii, avand castigate 28 de titluri in cariera, din care nici mai mult nici mai putin de patru au fost inregistrate in sezonul precedent. Acesta si-a aparat trofeul cucerit la Brisbane, pentru ca mai apoi sa castige si la Queen’s Club, Miami. Cel mai important succes al carierei sale, insa, ramane victoria de la Wimbledon.

Pana acum, Nadal si Murray s-au mai intalnit de 19 ori. Carevasazica, asistam la cea de-a 20-a inclestare a acestor doi colosi, scorul fiind, desigur, de partea spaniolului. 14-5 este raportul victoriilor inregistrate de spaniol, care vizeaza titlul de campion si in acest an.

Acest bilant este si mai zdrobitor in favoarea spaniolului atunci cand ne referim la meciurile jucate strict pe zgura. Singura intalnire dintre cei doi, in acest an, s-a consumat in capitala Italiei, la Roma, unde Nadal s-a trezit dupa un 1-6 dur in primul set, castigandu-le pe urmatoarele, scor 6-3 si 7-5.

Cele mai mari probleme ale lui Murray vin pe serviciul doi, acolo unde britanicul se poate lasa descoperit in fata unui adversar atat de tipicar precum Nadal. Si inteligent, desigur.

Cu doar 31% puncte castigate pe serviciul al doilea, consideram ca vom asista la un joc relativ scurt intre Murray si Nadal, care se va incheia probabil cu victoria spaniolului, si nu oricum, ci in limita a 38.5 game-uri. 1.68 este cota propusa de casa de pariuri BetVictor pentru acest pronostic.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _