Pronostic – Napoli – Cagliari – 06.Mai.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 6 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Napoli se intoarce in campionat dupa o victorie purtata in finala Cupei Italiei, 3-1 cu Fiorentina.

Napoletanii vad in acest meci un bun moment de a veni cu Cupa in fata propriilor fani si, evident, sa cante alaturi de fanaticilor suporteri ai echipei pregatite de catre spaniolul Rafa Benitez.

Cagliari si-a asigurat ramanerea in primul esalon si vede destul de lejer aceasta deplasare. Cagliari ar putea introduce in aceasta deplasare si cativa jucatori interesanti, de varste fragede.

In conditiile in care niciuna dintre Napoli si Cagliari nu sunt preocupate in mod neaparat de locul pe care va termina campionatul, fara a mai putea sa isi imbunatateasca situatia in clasament.

Rafael Cabral este indisponibil din cauza unei accidentari. In aceste conditii, Rafa Benitez ar putea sa il menajeze doar pe Hamsik, care a parasit terenul in Cupa Italiei fiind inlocuit cu Dries Mertens, care a si marcat ultimul gol, de 3-1.

Aceasta mutare ar putea avea loc si cu ocazia acestei intalniri, vezi in primul 11 afisat mai jos:

Echipa de start a lui Napoli (sistem de joc 4-2-3-1): Reina – Henrique, Fernandez, Albiol, Ghoulam – Inler, Jorginho – Callejon, Insigne, Mertens – Higuain.

La formatia oaspete nu ii vom vedea pe Nene, Matias Vecino si Albin Ekdal (accidentati), in vreme ce Mauricio Pinilia este dat ca incert de presa italiana. Vlada Avramov si Victor Ibarbo se intorc dupa o etapa de suspendare si vor incepe impotriva lui Napoli.

Echipa de start a lui Cagliari (sistem de joc 4-3-3): Avramov – Avelar, Astori, Rossettini, Pisano – Dessena, Conti, Eriksson – Ibarbo, Ibraimi si Sau.

Potrivit statisticilor, ultimele 10 jocuri (din 12) ale lui Napoli s-au incheiat cu cel mult doua goluri inregistrate pe tabela de marcaj.

Pentru under 2.5 goluri, casa de pariuri sportive online Sportingbet ne propune o cota de 2.25. La over, pentru amatorii acestui tip de pariu, primim o cota de 1.63, in vreme ce un posibil scor exact 4-2 pentru Napoli este cotat la 42.00.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _