Pronostic – Olanda – Tara Galilor – 04.Iunie.2014

Written by pronosticuri on Wednesday - 4 - June 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Spre deosebire de nationala Romaniei, Olanda, fosta colega de grupa, se pregateste de Cupa Mondiala din Brazilia, care va incepe peste aproximativ o saptamana. In primul joc amical dinaintea acestei competitii, Olanda a trecut cu greu de Ghana, scos 1-0.

Meciul dintre Olanda si Tara Galilor se va disputa la Amsterdam, pe terenul celor de la Ajax. Conform statisticilor, Olanda s-a impus de fiecare data in ultimele 6 ciocniri inregistrate in compania Tarii Galilor.

Olanda este una dintre pretendentele la castigarea Cupei Mondiale, programate sa inceapa pe 12 iunie in Brazilia. Un adversar precum Tara Galilor nu poate fi considerat decat un partener de antrenament pentru o echipa cu asemenea staif precum Portocala Mecanica.

Cu un golaveraj de 34-5, Olanda nu a intampinat absolut nicio problema din partea Romaniei sau Turciei, calificandu-se en fanfare la Campionatul Mondial din Brazilia. Dupa cum aminteam si mai sus, la Rotterdam, Olanda a dispus de Ghana doar cu 1-0. La sfarsitul acelei intalniri, selectionerul Van Gaal a declarat ca nu este multumit de jocul prestat de baietii sai si ca asteapta mai multe din partea lor, miercuri seara.

Cat despre Tara Galilor, aceasta a avut o grupa de calificare extrem de dificila si, fie vorba intre noi, aceasta nu reprezinta tocmai o forta a fotbalului european si, respectiv, mondial. Drept urmare, Tara Galilor a incheiat campania de calificare la Mondial pe pozitia a cincea in grupa.

Chiar si asa, pe final, Tara Galilor a izbutit sa inregistreze doua rezultate remarcabile. Este vorba despre victoria in fata Macedoniei si, respectiv, acel rezultat de egalitate facut in compania favoritei grupei, Belgia.

In ceea ce priveste jocul amical de miercuri seara, nu cred ca este loc de surprize. Chiar si asa, poate cel mai nimerit pronostic ramane over 2.5, la o cota de 1.75 in oferta agentiei online Bet-At-Home.

Consideram ca este momentul ca Olanda sa mai spele din impresia lasata cu ocazia amicalului de la Rotterdam, iar un adversar precum Tara Galilor reprezinta, ma repet, adversarul perfect pentru realizarea acestui mini-obiectiv, sa-l numim asa.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _