Pronostic – Olympique Marseille – Nice – 07.Martie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 7 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Vineri seara, de la 21:30, debuteaza o noua etapa din Hexagon, in direct pe Digisport 1 si in oferta principalele case de pariuri. Marseille primeste vizita lui Nice pe Stade Velodrome intr-un joc destul de interesant, dar fara nicio perspectiva reala, in conditiile in care gazdele se afla la o distanta considerabila la ultimul loc care i-ar asigura prezenta in Europa, iar Nice nu are emotii atat de mare privind o eventuala retrogradare in Ligue 2, tinand cont ca se afla la 9 puncte distanta de locul 18 si, respectiv, 5 puncte de locul 9.

In tur, Cvitanich D. a transat victoria in favoarea lui Nice, scor 1-0, pe fondul unui joc destul de echilibrat. Cele doua formatii s-au ciocnit si in Cupa Frantei, Nice desprinzandu-se din nou in castigatoare, de aceasta data, la capatul unui joc atipic fotbalului francez (Marseille – Nice 4-5).

Echipe probabile
Olympique Marseille (asezare in teren 4-3-3): Mandanda – Fanni, N’Koulou, Mendes, Morel – Payet, Romao, Ayew – Thauvin, Khalifa si Valbuena.
Formatia gazda nu se poate folosi in acest joc de pe teren propriu de serviciile atacantului sau de baza, Andre Pierre Gignac (suspendat), de altfel singura absenta notabila.
Nice (asezare in teren 4-2-3-1): Ospina – Kolodziejczak, Bodmer, Genevois, Palun – Abriel, Mendy – Bautheac, Bruls, Eysseric – Cvitanich.

Lista jucatorilor indisponibili a oaspetilor este una ceva mai consistenta, daca e sa luam in considerare ca niciunul dintre Didier Digard, Mahamane Traore, Luigi Bruins sau Nemanja Pejcinovic nu vor putea fi folosit din motive pur medicale. In plus de asta, nici  Timothee Kolodziejczak nu pare sa fie in deplinatatea fortelor fizice, dar mai multe vom afla probabil odata cu apropierea de ora de desfasurare a partidei.

Statistic vorbind, 6 din ultimele 7 confruntari ale lui Marseille cu Nice, pe teren propriu, s-au incheiat in over 2.5. Nu credem insa ca va fi cazul si de aceasta data, motiv pentru care va recomandam fie o victorie la limita a gazdelor, 1-0 cel mai probabil, fie un pariu in miza medie pe under 2.5, pronostic cotat la 1.83 in oferta casei de pariuri Sportingbet.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei