Pronostic – Otelul Galati – Concordia – 28.Martie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 28 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Alaturi de Corona Brasov, Otelul Galati este o echipa foarte placuta, ca joc, componenta a Ligii 1. Fosta campioana a Romaniei, e drept, nu impresioneaza prin pragmatismul de altdata, preferand sa iasa la joc si sa demonstreze ca stie fotbal sub atenta obladuire a neamtului Ewald Lienen.

Spre deosebire de perioada in care se afla sub tutela lui Marius Stan, cel care si-a facut o campanie electorala pe spinarea Otelului, formatia de la malul Dunarii nu mai reuseste sa adune atat de multe puncte in campionat, desi jocul este unul promitator. Otelul a facut cateva transferuri importante in iarna trecuta si, strict ca joc, dupa cum spuneam, arata foarte bine. Estetic, formatia galateana poate concura cu succes la un top 6 al celor mai informa echipe.

Pana sa apara si rezultatele, marile rezultate, Otelul a tinut-o in sah, in deplasare, pe Astra Giurgiu, dupa ce cu o saptamana inainte pierduse inexplicabil cu Ceahlaul Piatra Neamt, acasa.

Otelul se afla, asadar, intr-o situatie disperata, atat din punct de vedere al punctelor acumulate in clasament – 25 la numar, cu unul mai mult decat prima echipa de sub linie, Sageata Navodari – cat mai ales al banilor care lipsesc aproape cu desavarsire.

Desi in urma cu doua saptamani, la jocul cu Otelul, Narcis Raducan anunta un posibil cumparator pentru clubul galatean, acesta fie s-a retras, fie nu a existat niciodata. Jucatorii sunt neplatiti si, in ciuda aparentelor, trag pentru echipa ca sa o salveze de la retrogradare si, de ce nu, pentru a-si face rost de angajamente viitoare pe prima scena. Ii remarcam in acest sens pe Victoras Astafei. Maquinhos, Henrique sau Alexandru Tudorie. Desigur, lista este una mai cuprinzatoare.

Cat priveste cotele oferite pentru aceasta partida, Otelul primeste 1.67 pentru o victorie asteptata, in timp ce Concordia, daca pleaca cu cel putin un punct de la Galati, este recompensata cu o cota de 2.10!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _