Pronostic – Otelul Galati – Poli Timisoara – 08.Mai.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 8 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Otelul Galati-ACS Poli este unul dintre cele mai interesante meciuri pe care ni le propune Liga 1 in acest final de sezon.

Ambele formatii se lupta pentru ramanerea in primul esalon fotbalistic din Romania, cu mentiunea ca Otelul, fosta campioana a Romaniei, a fost batuta mar in etapa precedenta, usor surprinzator, in deplasarea de la Botosani.

Otelul Galati-ACS Poli face parte din galeria selecta a jocurilor de “6 puncte”, in conditiile in care niciuna dintre cele doua formatii nu au convins pe parcursul actualei editii de campionat.

E drept ca Otelul a practicat un joc mai frumos decat adversara sa directa din aceasta runda, insa punctele au venit in contul Timisoarei de multe ori, asta si pe fondul unui joc in care cei 11 jucatori trimisi in teren stateau mai mereu in propria jumatate.

Din punct de vedere estetic, nu exageram cu nimic atunci cand afirmam ca ACS Poli are de departe cel mai urat joc din Liga 1.

Pana si Corona Brasov s-a deschis mai mult, dovada numarul de goluri incasate, in vreme ce ACS Poli s-a bazat in principal pe jucatori liberi de contract si de o calitate indoielnica.

In plus de asta, ACS Poli nu a fost recunoscuta niciodata ca “adevarata” echipa a orasului Timisoara, de aici si numarul restrans de suporteri care au asistat la meciuri pe parcursul sezonului 2013/14.

In opinia mea, Otelul este echipa mai buna si, avand avantajul terenului propriu de partea sa, galatenii isi pot asigura o victorie destul de clara impotriva banatenilor.

Mai mult decat atat, consider ca Otelul va inscrie cel putin de doua ori in poarta lui ACS Poli.

Timisoara va fi preocupata in principal sa distruga actiunile de atac ale gazdelor si sa contraatace, insa Otelul isi va lua masuri de precautie din timp si, probabil, va face multi oameni fericiti in randul jucatorilor care pariaza pe 1 solist la o cota de 2.05 la BetVictor.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _