Pronostic – Pandurii Tg. Jiu – CFR Cluj – 29.Martie.2014

Written by pronosticuri on Saturday - 29 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

CFR Cluj a pierdut, luni, derbiul Ardealului cu ‘U’, dupa o pauza de patru decenii in care ‘sepcile rosii’ nu izbutisera sa invinga rivala de moarte, pe prima scena, in fieful din Gruia.

Formatia pregatita in momentul de fata de Mihai Teja, in schimb, traverseaza o forma sportiva excelenta si, folosindu-se intr-un mod cat se poate de judicios de serviciile lui Valentin Lemnaru, are sanse extrem de mari sa se salveze de la retrogradare.

In perioada Ionel Ganea, U Cluj si-a aratat in multe randuri limitele. Cu Mihai Teja, ajutat probabil si de revenirea lui Florian Walter in patronatul sepcilor rosii, echipa a inceput sa mearga din ce in ce mai bine, totul culminand cu victoria impotriva lui CFR.

Un CFR care nu mai ruleaza ca altadata si care se afla la un pas de insolventa. Formatia patronata de Arpad Paszkany o duce prost de tot din punct de vedere financiar, in conditiile in care CFR, spre deosebire de alte campioane ale Romaniei, a vandut extrem de bine, totul dublat sau poate triplat din banii ce au venit de la UEFA ca urmare a participarii in Liga Campionilor.

Financiar, CFR se poate salva in vara, cand probabil il va scoate la mezat pe Mario Felgueiras, alaturi de alti jucatori. La fel, jucatorii cu salarii mari fie vor renunta la pretentiile financiare exagerate, renegociindu-si contractele, fie vor pleca de la echipa.

Pandurii, la randul ei, nu o duce prea bine de la plecarea lui Marin Condescu. Victoria din ultima runda, 3-2 cu Dinamo, prima din 2014, poate constitui un start bun, cu atat mai mult cu cat ea a venit pe fondul unei prestatii relativ bune, dar in-extremis, in chiar ultimul minut de prelungire aratat de la margine.

Intr-un joc cu doua echipe aflate in suferinta, e greu de crezut ca se vor marca prea multe goluri, fapt pentru care va recomandam sa mizati pe un rezultat de egalitate, in cota 3.20 la casa de pariuri online Bet365.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _