Pronostic – Pandurii Tg. Jiu – Corona Brasov – 15.Mai.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 15 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Fara sa mai aiba in mod neaparat un obiectiv de dus la capat in cele doua etape ramase din actuala editie de campionat, formatia pregatita in momentul de fata de Petre Grigoras se apropie de finalul unui sezon cu multe suisuri si coborasuri.

La suisuri vom incadra calificarea echipei in grupele Europa League, pentru ca la polul opus sa atarne rezultatele din respectiva cupa europeana si, desigur, insatisfactia rezultatelor inregistrate in Liga 1.

In momentul de fata, Pandurii ocupa locul 7 in clasamentul Ligii 1, cu mentiunea ca nu a castigat nici macar un meci in ultimele cinci runde (2 egaluri si 3 infrangeri consecutive).

Poate cel mai interesant rezultat obtinut de formatia gorjeana este rezultatul de egalitate inregistrat, luni seara, scor 2-2, in fata campioanei Steaua Bucuresti.

Strict din punct de vedere al meciurilor disputate pe teren propriu in 2014, Pandurii a fost o echipa dezastruoasa din toate punctele de vedere. Formatia din Targu Jiu inca se afla in cautarea primei victorii “acasa”, iar jocul impotriva Coronei nu poate fi decat de bun augur in acest sens.

Corona si-a aflat de mult soarta din punct de vedere sportiv, dupa care a fost si depunctata in clasament. Informatiile in ceea ce o priveste pe echipa brasoveana nu sunt dintre cele mai bune, daca e sa ne gandim ca multi o vad deja in faliment peste cateva zile.

Meciul tur dintre Corona Brasov si Pandurii Targu Jiu s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Sergiu Bus a transformat un penalti la doar patru minute distanta de primul fluier al arbitrului, pentru ca Shamsin Feiz sa stabileasca scorul final, in minutul 18.

La mijlocul partii secunde, Paul Anton a fost eliminat, iar pandurii nu au mai fost capabili sa forteze marcarea unui gol decisiv, care i-ar fi putut aduce 3 puncte.

Situatia actuala este de o cu totul alta natura, cu Pandurii mare favorita pe Bet365, casa de pariuri ce le propune pariorilor o cota de 1.17 in schimbul victoriei gazdelor.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _