Pronostic – Partizan – Bayern – 06.Martie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 6 - March 2014. Posted in Pronosticuri Baschet

Joi seara are loc un meci destul de interesant in Euroliga de baschet, urmand ca pe Kombank Arena sa isi faca simtita prezenta Partizan NIS si Bayern Munchen. Jocul conteaza pentru Grupa F a Euroligii, din cadrul fazei Top 16, mansa retur, cu mentiunea ca bavarezii s-au impus in Germania, scor 71-65, la finele unei partide cu cantec.

Victoria lui Bayern a fost livrata cu intarziere, dupa ce Partizan a condus in multe momente jocul. Spre final insa, baietii antrenati de catre o fosta vedeta a celor de la Steaua Rosie Belgrad, este vorba despre Svetislav Pesic, s-au impus, 19-9 in ultimul sfert, castigand astfel si meciul propriu-zis.

Avea sa fie un meci atipic pentru Euroliga, in conditiile in care oaspetii au criticat dur arbitrajul, multi specialisti fiind de acord ca oaspetii din acea seara au fost “ciupiti” exact cat trebuie de respectiva brigada de arbitri.
Partizan este astfel pregatita sa isi ia revansa, insa fara doi jucatori destul de importanti, precum Milosavljevic si Westermann.

Primul 5 al lui Partizan: Kinsey, Tepic, Pavlovic (sau Andric), Milutinov si Lauvergne.
Pe langa arbitrajul usor tendentios, Bayern a avut in tur si avantajul faptului ca meciul s-a disputat in propria arena, iar multi dintre baschetbalistii lui Partizan nu au avut din cele mai bune prestatii ale sezonului.

La momentul la care facem vorbire despre Bayern, aceasta ocupa locul 4 in Grupa F din care face parte, in spatele lui Real Madrid, CSKA sau Maccabi Tel Aviv. In ciuda faptului ca, pentru gazde, victoria nu conteaza prea mult in economia unei viitoare calificarin in urmatoarea faza, lucru aproape imposibil de realizat, ceea ce inseamna ca Partizan poate evolua o idee mai relaxat si isi poate valorifica avantajul propriului teren.

Primul 5 al lui Bayern Munchen: Benzing, Delany, Djedovic, Bryant si Thompson.
Acestea fiind spuse, vedem ceva valoare in cota de 2.40 oferita casa de pariuri online Sportingbet sarbilor la victorie.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei