Pronostic – Petrolul – Dinamo Buc. – 30.Martie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 30 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

La scurt timp dupa umilinta din Cupa Romaniei, scor 2-5 pe terenul marii rivale Steaua, Dinamo are o noua deplasare extrem de complicata, la Ploiesti, acolo unde va da piept cu Petrolul in fata a peste 15.000 de fani ai lupilor galbeni.

Jocul tur s-a incheiat nedecis in Stefan cel Mare, scor 1-1. Alexandru Curtean a deschis scorul in primul sfert de ora, iar Albin a inghetat tabela la 1-1 cu cateva minute inainte de final.

Petrolul este in continuare datoare publicului absolut superb care isi sustine echipa meci de meci. De la investirea lui Razvan Lucescu ca antrenor al lupilor galbeni insa, rezultatele au intarziat sa apara; in buna traditie a palmaresului propriu, Lucescu jr pune mare pret pe defensiva, iar multe jocuri ale echipei antrenate actualmente de dansul se incheie la egalitate.

In dubla disputa cu Astra Giurgiu, campionat si prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei, Petrolul nu a putut scoate mai mult de un egal. In fapt, doua la numar, 1-1 pe Ilie Oana in campionat si, mai apoi, 0-0 in semifinale. Petrolul a aratat multe carente la mijlocul terenului, din pacate, in conditiile in care Astra a fost superioara la multe capitole.

Cat despre Dinamo, echipa care se impunea de fiecare data la limita in campionat, ei bine, aceasta a fost redusa la tacere dupa 5-2 cu Steaua, precedat de un alt rezultat deloc convingator, 2-3 impotriva pandurilor in propriul fief.

Astfel, Dinamo ramane in cursa pentru ocuparea ultimului loc de Europa League, si cum Pandurii a pierdut, sambata seara, cu CFR acasa, putem spune ca dinamovistii se pot limita la un rezultat de egalitate in deplasarea de la Petrolul, fara a forta prea mult in ofensiva.

Parerea noastra este sa pariati, totusi, pe o prima victorie a lui Razvan Lucescu in campionat, la o cota de 2.20 in oferta agentiei de pariuri sportive online Gamebookers.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _