Pronostic – Petrolul – Otelul Galati – 02.Martie.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 2 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Cu Adrian Mutu si Ianis Zicu in primul 11, Petrolul Ploiesti nu a putut scoate mai mult de un punct in deplasarea de la Brasov, in conditiile in care ‘lupii’ au jucat in superioritate numerica dupa o eliminare nejustificata a unui jucator al gazdelor. Cristi Balaj s-a lasat prada jocului in viteza, fiind pacalit si de simularea usoara a spaniolului De Lucas, care a dat impresia ca a fost ‘raschetat’ de Adnan Aganovic.

In minutele de prelungiri, insa, Petrolul a fost egalata in-extremis de FC Brasov, de la punctul de var, dupa ce Adrian Mutu l-a facut mare pe tanarul Iacob din poarta Brasovului, la o lovitura libera periculoasa executata perfect.

Ianis Zicu nu a dat randament si, probabil, nu va mai intra in vederile lui Cosmin Contra ca titular impotriva Otelului. Este primul joc pe care il desfasoara Petrolul in fata propriilor suporteri de cand Adrian Mutu a ajuns la echipa, si ne asteptam deci la un stadion plin.

In ceea ce o priveste pe Otelul, obiectivul galatenilor ramane cel de a termina in prima parte a clasamentului, pentru ca pe viitor Ewald Lienen sa fie inclus in planurile ceva mai indraznete ale conducatorilor clubului de la malul Dunarii. Pentru moment, insa, Otelul se zbate in mediocritate, undeva aproape de locurile care ne duc cu gandul la matineu.

Dupa infrangerea surprinzatoare a Astrei, vineri, la Cluj, cu Universitatea, Petrolul are sansa nemaipomenita de a se apropia iarasi de ocupanta locului secund din Liga 1. Casele de pariuri o dau ca favorita pe Petrolul la castigarea meciului, insa jocul se anunta a fi unul mult mai complicat, in masura in care baietii lui Contra, atunci cand nu au spatii, dau mai mereu impresia ca sunt paralizati undeva la mijlocul terenului. Asa s-a intamplat si la Brasov, combinatiile purtate in mare viteza lipsind aproape cu desavarsire.

In concluzie, optam fie pentru o victorie la limita a Petrolului, X solist la handicap european Petrolul (-1) sau, de ce nu, pentru un rezultat pozitiv al Otelului, in sansa dubla (X2).

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei