Pronostic – Real Betis – FC Sevilla – 20.Martie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 20 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Real Betis a socat in urma cu o saptamana, dupa ce a izbutit sa ia un avantaj de doua goluri in fata rivalei concitadine, FC Sevilla, considerata favorita la calificarea in sferturile Europa League.

Sevilla pare sa se simta o idee mai bine in La Liga, dupa ce a dat uitarii patru etape fara victorie in succesul purtat cu Valladolid. Cu toate acestea, jocul celor de la Sevilla ramane in continuare unul neconvingator si, spunem noi, e greu de imaginat ca oaspetii pot balansa situatia in favoarea lor, asta seara, in direct pe Digisport.

Betis Sevilla nu a mai pierdut de cinci meciuri si ar trebui sa fie capabila sa tina macar de un rezultat de egalitate. Speram cu goluri, banii mergand pe un 1-1, cu oaspetii marcand primii.

Tinand cont de modul in care s-a miscat Real Betis in tur, la acel 2-0, e foarte probabil ca managerul gazdelor sa ramana la acelasi prim 11. Nosa Xavi Torres, Nacho si Chuli lipsesc din cauza unor accidentari.

Echipa probabila a lui Real Betis Sevilla (asezare clasica 4-4-2): Adan – Vila, Figueras, Perquis, Caro – Cedrick, Reyes, N’Diaye, Juanfran – Castro si Baptistao.

Sevilla are de acoperit un handicap de doua goluri, si nu oricum, ci fara Vicente Iborra (suspendat). Diego Perotti nu se simte, de asemenea, foarte bine si este posibil sa lipseasca. Pe de alta parte, Nicolas Pareja si Stephane Mbia s-au intors pe teren la sfarsitul saptamanii trecute si il pot inlocui cu oaresce succes pe Iborra in linia de la mijlocul terenului.

Echipa probabila a lui FC Sevilla (asezare 4-2-3-1): Varas – Coke, Fazio, Pareja, Moreno – Cristoforo, Mbia – Vitolo, Rakitic, Reyes – Gameiro.

Dupa cum sustineam si mai sus, o vedem capabila pe Real Betis sa obtina macar o remiza in mansa retur. Pentru acest pronostic, casa de pariuri online Bet365 ne propune o cota de 3.60, iar un eventual scor final de 1-1 este cotat la 8.00.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _