Pronostic – Real Madrid – Elche – 22.Februarie.2014

Written by pronosticuri on Saturday - 22 - February 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Marca sublinia in aceasta saptamana jocul excelent pe care il practica “albii” in ultima perioada si, totodata, rezultatele inregistrate atat in campionat, cat si in Cupa Regelui sau in Liga Campionilor, acolo unde Real Madrid a acces fara prea mari probleme in optimile de finala.

E de la sine inteles, deci, ca un meci impotriva unui adversar slab clasat, precum Elche, nu poate fi privit decat ca o victorie de serviciu de madrileni, singura problema care se pune fiind cea a scorului.

In tur, Elche a rezistat foarte bine, dar si pe fondul unui joc slab al Realului, care abia-si intra in rol dupa ce Carlo Ancelotti a fost investit ca antrenor pe banca tehnica a celui mai mare club din lume.

Si pentru ca tot a venit vorba despre italian, sa amintim ca acesta nu se poate folosi in acest joc de serviciile lui Sami Khedira, accidentat, Luka Modric si Cristiano Ronaldo (suspendati). Situatia lui Sergio Ramos este una incerta, semne de intrebare existand, de asemenea, si in ceea ce priveste titularizarea lui Xabi Alonso.

Echipa probabila a lui Real Madrid (sistem de joc 4-3-3): Lopez – Marcelo, Varane, Pepe, Carvajal – Maria, Illarramendi, Isco – Jese, Benzema si Bale.
La oaspeti, Javier Marquez si-a ispasit etapa de suspendare si este din nou eligibil, acelasi lucru neputand fi spus si despre Carlos Sanchez sau Damian Suarez (suspendati). Vor lipsi si Alvaro, Tono din cauza unor accidentari, iar romanul Cristian Sapunaru este incert, ca de altfel si Cristian Herrera.

Echipa probabila a lui Elche (sistem de joc 4-2-3-1): Herrera – Mantecon, Botia, Lomban, Albacar – Perez, Marquez – Gil, Coro, Moral – Herrera.
Jocul dintre Real Madrid si Elche este tratat in mod detaliat pe site-ul agentiei de pariuri online Bet-at-Home, de unde am cules urmatoarele cote pentru dumneavoastra: 1.10 pentru o victorie previzibila a Realului, 7.00 pentru scor corect 3-0 si 1.30 pentur over 2.5.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei