Pronostic – Real Sociedad – Valladolid – 27.Martie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 27 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Obiectivul lui Real Valladolid este acela de a nu retrograda in aceasta editie de campionat. Formatia oaspete a obtinut in trecutul recent cate rezultate impresionante, egal cu Rayo Vallecano si o victorie absolut neasteptata cu o pretendenta la titlu, FC Barcelona.

In rest, performantele lui Valladolid nu au fost dintre cele mai bune, de aici si declaratiile antrenorului, care, citat de Marca, a spus ca este foarte important sa adune cat mai multe puncte pe acest final de sezon.

Real Sociedad este una dintre cele mai redutabile echipe atunci cand vine vorba exclusiv despre meciurile disputate pe teren propriu. Singurul mod prin care Valladolid poate contracara jocul de creatie al gazdelor este sa se apere cat mai exact si sa contraatace ori de cate ori are ocazia. Sansele ca Valladolid sa inscrie in aceasta seara sunt relativ reduse, nu as paria pe acest lucru.

Metronomul din aparare al lui Real Sociedad, Inigo Martinez, a depasit deja bariera celor 4000 de minute jucate pentru basci in acest sezon. Carevasazica, cu 300 de minute mai mult fata de recordul inregistrat anul trecut.

Real Sociedad nu ii poate arunca in lupta pe Esteban Granero si Jose Angel, accidentati, iar Daniel Estrada este incert.

Echipa probabila a lui Real Sociedad (asezare in teren 4-2-3-1): Bravo – Bella, Gonzalez, Martinez, Martinez – Zurutuza, Bergara – Griezmann, Prieto, Vela – Agirretxe.

La oaspeti, presa spaniola ii da incerti pe Victor Perez, Alcatraz si Heinz. Juan Ignacio Martinez are de unde alege, deci, in speranta ca va pleca macar cu un punct din infernul creat de fanii lui Real Sociedad.

Echipa probabila a lui Real Valladolid (asezare in teren 4-2-3-1): Jaime – Valiente, Rueda, Mitrovic, Pena – Rossi, Rubio – Jeffren, Gonzalez, Rama – Guerra.

Casa de pariuri online William Hill ne propune o cota de 1.50 pentru o victorie a formatiei gazda, iar un pariu in scor exact 2-0 este recompensat regeste, cu o cota de 7.50!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _