Pronostic – Real Sociedad – Vallecano – 10.Martie.2014

Written by pronosticuri on Monday - 10 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Saptamana trecuta, Rayo Vallecano a obtinut o victorie surprinzatoare impotriva Valenciei. Asadar, o un succes pretios pentru formatia din cartierul Vallecas, in conditiile in care acesta s-a instalat de etape bune in zona minata a clasamentului.

Rezultatul obtinut in etapa precedenta ar trebui sa le dea oaspetilor de luni seara un moral excelent in vederea pregatirii partidei din deplasare, la Real Sociedad.

Pe teren propriu, Real Sociedad este aproape de neinvins. Cu un sInguru joc pierdut de Real Sociedad pe teren propriu in aceasta editie de campionat si recentul rezultat inregistrat impotriva Barcelonei, ne fac sa credem intr-un 1 solist fara prea mari probleme.

Cu atat mai mult cu cat in fieful bascilor se prezinta un adversar din linia a treia a campionatului spaniol, Rayo Vallecano.
Francezul Antoine Griezmann a debutat in tricoul reprezentativei cocosului galic in victoria cu Olanda, de la mijlocul saptamanii trecute. Acesta avea sa declare in presa ca si-a indeplinit un vis, acela de a evolua pentru Franta.

Infrangerea cu Sevilla a costat-o mult pe Real Sociedad. Si nu ne referim aici numai la rezultatul in sine, cat mai ales la cei trei jucatori proaspat accidentati. Este vorba despre Anostegi, Joseba Zaldua si Claudio Bravo, care nu vor putea fi folositi in compania lui Rayo. Va lipsi, de asemenea, si Daniel Estrada (accidentat).

Real Sociedad (4-3-3): Zubikarai – Angel, Gonzalez, Martinez, Martinez – Zurutuza, Elustondo, Bergara – Griezmann, Vela si Canales.
Lista jucatorilor indisponibili de la formatia oaspete: Leonel Galeano, Tito (accidentati), Roberto Trashorras (suspendat) si Jose Carlos (incert).
Rayo Vallecano (4-2-3-1): Ramiro – Gomez, Castro, Galvez, Rat – Baena, Niguez – Viera, Bueno, Falque – Larrivey.

Meciul dintre Real Sociedad si Rayo Vallecano, ultimul al etapei in curs din La Liga, este prezentat pe site-ul casei de pariuri Unibet prin intermediul urmatoarelor cote: 1.53 pentru victoria lui Sociedad, 12.00 pentru scor corect 3-1 si, respectiv, cota 1.57 pentru over 2.5.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei