Pronostic – Sageata Navodari – Ceahlaul – 02.Mai.2014

Written by pronosticuri on Friday - 2 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Finalul de sezon al Ligii 1 se anunta inca de pe acum unul extrem de incins, in masura in care nici mai mult nici mai putin de cinci formatii din subsolul clasamentului sunt cuprinse intr-un interval de doar 3 puncte.

Sageata este prima echipa deasupra liniei, in timp ce Ceahlaul Piatra Neamt a adunat pe parcursul celor 29 de etape cu un punct mai mult. Sub linie le gasim pe Otelul Galati, FC Brasov si Viitorul Constanta.

Dintre cele trei, FC Brasov pare a avea cel mai complicat program, in masura in care Sageata, daca vrea sa ia o optiune serioasa la salvarea de la retrogradare, va trebui sa se impuna, vineri seara, in prologul etapei cu numarul 30 din Liga 1.

In tur, Ceahlaul si-a respectat statutul de mare favorita si s-a impus, cu Vasile Miriuta pe banca. Marian Constantinescu a deschis scorul la mijlocul primei reprize, Sebi Chitosca a dublat avantajul nemtenilor, pentru ca finalul pe muchie de cutit sa fie asigurat de reusita lui Viorel Dinu.

Cu toate acestea, Sageata nu a avut forta necesara pentru a pleca macar cu un punct de sub Pietrica, ceea ce inseamna ca gazdele de vineri seara au o revansa de luat.

Ceahlaul se afla, probabil, in cea mai slaba perioada din ultimii ani. Dupa plecarea lui Vasile Miriuta la Cluj, Ceahlaul a cazut bine de tot in clasament. Acum, nemtenii au adunat o mana de meciuri fara gol marcat, toate pierdute.

Pentru acest joc, casa de pariuri sportive online Unibet ne-a pregatit o cota de 2.05 in favoarea unei victorii a gazdelor. Un eventual rezultat de egalitate, care ar ajuta mai mult Ceahlaul decat pe Sageata, este cotat la 3.25, in vreme ce victoria nemtenilor primeste o cota de 3.60 la acelasi bookmaker.

Sageata-Ceahlaul este un meci de care pe care si, in ciuda prestatiilor sterse ale nemtenilor, tot parca mai bine ar suna un Ceahlaul (+0.5) @ 1.70, unde practic avem acoperite din start doua pronosticuri (X si 2), decat un pariu pe victoria constantenilor.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _