Pronostic – Sevilla – Benfica – 14.Mai.2014

Written by pronosticuri on Wednesday - 14 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Fara sa aiba un trecut nemaipomenit in ceea ce priveste finalele de cupe europene, indiferent ca a fost vorba despre Cupa UEFA, Europa League sau Liga Campionilor, Benfica a acces si in acest sezon in ultimul act al UEFA Europa League, asta dupa ce, nu mai departe de anul trecut, rata finala cu Chelsea.

Jairo a fost omul cu golul decisiv pentru Sevilla, care a ajuns in finala EL gratie unui gol inscris in ultimele minute pe Mestalla, cu Valencia.

Eroul Sevillei, insa, s-a bucurat intr-un mod care nu i-a suras arbitrului si astfel rateaza finala din cauza unei suspendari. Vitolo este incert la “gazde”, in timp ce Cristoforo si Cheryshev vor lipsi cu siguranta din lotul de 18 jucatori al lui Unai Emery.

Rakitic, Mbia, Bacca si Gameiro au fost menajati in weekend, impotriva lui Getafe, 0-1, astfel incat sa fie proaspeti pentru finala Europa League de miercuri seara.

Echipa probabila a Sevillei (modul de joc 4-2-3-1): Beto – Coke, Fazio, Pareja, Navarro – Mbia, Carrico – Reyes, Rakitic, Vitolo – Bacca.

Meciul se disputa pe Juventus Stadium din Torino, iar Benfica nu va putea conta cu aceasta ocazie pe Markovic, Salvio si Perez, toti trei fiind accidentati, cat si pe Silvio sau Lubomir Fejsa, accidentati.

In mod normal, Amorim si Gomes ar trebui sa fie distribuiti la mijlocul terenului, alaturi de alti jucatori care au fost menajati in infrangerea inregistrata cu FC Porto in weekendul precedent.

Echipa probabila a Benficai (modul de joc 4-4-2): Moraes – Siqueira, Luisao, Garay, Pereira – Gaitan, Gomes, Amorim, Djuricic – Lima si Rodrigo.

Statistic vorbind, Benfica a terminat ultimele 8 meciuri din Europa League fara sa fie invinsa. 2.20 au lusitanii pentru o victorie la Unibet, in primele 90 de minute in fata Sevillei.

Din punctul nostru de vedere, cotele ar trebui sa fie mai echilibrate, daca e sa tinem cont de absentele de marca din lotul adus de Jorge Jesus pe Juventus Stadium din Torino.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _