Pronostic – Sevilla – FC Porto – 10.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 10 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Dupa 1-0 in favoarea lusitanilor pe Estadio Do Dragao, sunt foarte putini microbisti si pariori, implicit, care cred intr-o intoarcere a Sevillei, despre care stim prea bine de ce a fost capabila in faza optimilor impotriva rivalei Betis Sevilla.

Un alt lucru care ma face sa cred in gruparea spaniola ar fi absenta doi titulari de drept in lotul deplasat de FC Porto pe Ramon Sanchez Pizjuan.

Sevilla a reusit un comeback incredibil in optimi, iar FC Porto, desi evident mai buna decat Betis, poate fi intoarsa din drumul spre semifinale, profitand intr-o oarecare masura si de forma pe care o traverseaza in campionat.

Sa nu uitam ca FC Porto se afla in momentul de fata la nici mai mult nici mai putin de 15 puncte distanta de liderul campionatului portughez, Benfica Lisabona. Obiectivul lusitanilor poate fi acela de a inscrie un gol in deplasare, ceea ce ar duce implicat la rezolvarea in mare parte a calificarii.

Sevilla nu ii poate alinia in mansa retur a disputei cu FC Porto pe Sebastian Cristoforo, Denis Cheryshev si Daniel Carrico (accidentati). Alberto Moreno este suspendat pentru aceasta intalnire, oaresce dubii existand si vizavi de prezenta in teren a lui Diogo Figueiras.

Echipa probabila a Sevillei (asezare in teren 4-2-3-1): Varas, Fazio, Coke, Navarro, Pareja, Trochowski, Iborra, Mbia, Gameiro, Vitolo si Rakitic.

La oaspeti lipseste in continuare portarul titular Helton, accidentat grav la ligamente, Fernando si Jackson Martinez (probabil cel mai bun jucator al lusitanilor) sunt suspendati, Abdoulaye Ba este ineligibil (nu are drept de joc), iar situatia lui Maicon este usor incerta.

Echipa probabila a lui FC Porto (asezare in teren 4-3-3): Fabiano, Mangala, Sandro, Reyes, Danilo, Defour, Herrera, Eduardo, Quaresma, Varela si Ghilas.

Inchei prin a spune ca imi place foarte mult cota de 2.75 oferita de casa de pariuri sportive online Sportingbet pentru o calificare in semifinale a echipei gazda, FC Sevilla.
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _