Pronostic – Sharapova M. – Bouchard E. – 05.Iunie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 5 - June 2014. Posted in Pronosticuri Tenis

Presupunand ca Halep va trece de Petkovic in semifinalele de la Roland Garros, putem spune ca jocul dintre Sharapova si Eugenie Bouchard este unul destul de important pentru constanteanca noastra, care isi va afla adversara din ultimul act cu aceasta ocazie.

Eugenie Bouchard a acces in semifinalele intrecerii dupa 2-1 la seturi in compania spanioloaicei Carla Suarez Navarro, lucru repetat si de adversara ei, Sharapova accesand in aceasta faza a intrecerii dupa trei seturi aprig disputate in compania Muguruzei.

In meciul din sferturi, Sharapova a aratat multe lacune in joc. Primul set, practic, nici nu a contat pentru rusoaica, care a ramas datoare la multe capitole. ADN-ul de campioana, insa, a adus-o pana la urma in fata succesului, 2-1 la seturi, in ciuda faptului ca nici premisele mansei secunde nu pareau dintre cele mai fericite.

Diferenta dintre cele doua combatante este una enorma. Daca Sharapova se apropie usor, usor de apusul carierei, cu mentiunea ca a adunat pana acum 31 de trofee in vitrina personala, cariera canadiancei Eugenie Bouchard abia a inceput. Si a inceput frumos, cu un titlu obtinut in 2014, la Nurnberg (Germania).

Rusoaica se afla pe locul 8 in lume, dar joaca mai bine ca multe jucatoare din fata sa, in timp ce Bouchard, multumita rezultatelor inregistrate in ultima vreme, acumulat suficiente puncte pentru a se apropia periculos de top 10. Adversara Sharapovei ocupa in prezent pozitia a 16-a in clasamentul WTA.

Istoricul intalnirilor directe dintre cele doua jucatoare prevede o dominatie clara a rusoaicei, care s-a impus fara probleme cu cele doua ocazii avute (Miami si Roland Garros, anul trecut). Chiar si asa, jocul lui Bouchard s-a imbunatatit vizibil si, desi nimeni nu ii da sanse prea mari sa intre in finala, consideram ca poate scoate mai mult de 8-9 game-uri in fata celei ce a pierdut set la Muguruza.

Casa de pariuri sportive online Unibet le propune o cota de 1.90 celor care mizeaza pe un numar mai mare de 20 de game-uri in joc!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _