Pronostic – Sp.Moscova – Anzhi – 17.Martie.2014

Written by pronosticuri on Monday - 17 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Cele cateva rezultate neconvingatoare inregistrate de Spartak Moscova in Cupa Rusiei si in campionat au inlaturat-o definitiv pe echipa gazda de luni din lupta pentru titlu.

Valery Karpin are nevoie de un raspuns imediat din partea jucatorilor sai, altfel sezonul s-ar putea incheiat dezastruos pentru Spartak Moscova.

In ceea ce o priveste pe Anzhi, echipa aflata intr-o decadere cat se poate de vizibila, ei bine, aceasta si-a trecut in cont prima victorie a sezonului cu Rubin Kazan, dar are nevoie de multe astfel de rezultate pentru a ramane in prima liga. Echipa oaspete are nevoie sa insire 3-4 astfel de victorii pentru a iesi cumva din zona retrogradarii, desi acest obiectiv, salvarea de la retrogradare, pare din ce in ce mai greu de indeplinit.

Spartak Moscova are intreg lotul la dispozitie. Este foarte probabil ca gazdele sa inceapa cu Aras Ozbiliz in flancul stang de la mijlocul terenului. Patrick Ebert va continua in partea opusa, dupa ce a debutat nefericit in infrangerea suferita cu Terek Grozny.

Echipa probabila a lui Spartak Moscova (sistem de joc 4-4-1-1): Pesjakov – Kombarov, Carlos, Bocchetti, Parshivlyuk – Ozbiliz, Glushakov, Costa, Ebert – Jurado, Movsisyan.

La oaspeti, probabil ca Aleksandr Bukharov va conduce linia de atac in urma debutului la echipa inregistrat in compania lui Rubin Kazan. Vladimir Bystrov va fi distribuit in flancul drept, la mijlocul terenului, urmand sa evolueze impotriva fostului sau club.

Echipa probabila a lui Anzhi Makhachkala (sistem de joc similar): Kerzhakov – Gadzhibekov, Epureanu, Grigalava, Eschchenko – Bystrov, Ahmedov, Mkrtchyan, Burmistrov – Aliyev – Bukharov.

Statistic vorbind, ultimele 8 meciuri disputate de Anzhi in campionatul Rusiei s-au incheiat cu cel mult doua goluri pe tabela de marcaj (under 2.5 @ 1.91). Pe de alta parte, in 5 din ultimele 7 meciuri inregistrate pe teren propriu, Spartak Moscova s-a impus pauza/ final. In schimbul acestui din urma pronostic, casa de pariuri online BetVictor ne propune o cota de 2.25.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _