Pronostic – Sp.Moscova – Krylya Sovetov – 11.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Friday - 11 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Spartak Moscova urmareste ca pe acest final de sezon sa puna mana pe unul dintre locurile care sa ii asigure prezenta din cupele europene, incepand cu vara acestui an.

Cu toate acestea, Spartak a pierdut in fata lui Ural, iar aceasta situatie nu a fost digerata tocmai bine de proprii fani, care nu au putut intelege nici pana acum acest rezultat al favoritilor sai.

Krylya Sovetov a trecut peste cele patru infrangeri din campionat cu un punct impotriva lui Terek Grozny. Echipa arata dezastruos din multe puncte de vedere, in special pe partea de moral. Cu toate acestea, forma sportiva aratata in deplasare este putin peste ceea ce a obtinut in fata propriilor fani, asa ca deplasarea la Moscova nu pare chiar atat de amenintatoare.

La Spartak se va intoarce Tino Costa, dupa ce a lipsit impotriva lui Ural din cauza unei suspendari. Salvatore Bocchetti va lustrui din nou banca de rezerve, in conditiile in care Evgeni Makeev pare sa fie preferat in centrul defensivei si de aceasta data.

Serdar Tasci si Anton Mitryushkin sunt accidentati si nu vor conta in aceasta intalnire, nici macar in postura de rezerva.

Echipa de start a lui Spartak (sistem de joc 4-3-3): Dikan – Kombarov, Bryzgalov, Makeev, Parshivlyuk – Carioca, Glushakov, Costa – Jurado, Movsisyan si Ozbiliz.

La oaspeti, Nadson ramane incert din pricina unei accidentari mai vechi, ceea ce il transforma pe Dmitri Verkhovtsov in favorit pentru ocuparea unui loc in axul central al defensivei Krylyei.

Emin Makhmudov ar putea continua la mijlocul terenului, iar Ivan Taranov in rol de rezerva. Martins Bruno Teles este incert, iar Alexander Pavlenko indisponibil (probleme de sanatate).

Echipa de start a Krylyei (sistem de joc 4-5-1): Mucha – Yatchenko, Verkhovtsov, Amisulashvili, Tsallagov – Goreux, Nemov, Dragun, Makhmudov, Adzhindzhal – Caballero.

In mod logic, Spartak este considerata favorita acestei confruntari cu o cota de 1.44 la victorie in oferta agentiei online Sportingbet.
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _