Pronostic – Sp.Moscova – Kuban – 28.Aprilie.2014

Written by pronosticuri on Monday - 28 - April 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Epilogul etapei din Rusia programeaza o intalnire intre doua dintre echipele aflate in plina suferinta.

Este vorba despre Spartak Moscova, care are nevoie imediata de o victorie in campionat si, respectiv, Kuban Krasnodar, desfiintata pur si simplu in ultimul meci de campionat de CSKA Moscova.

Kuban este in continuare interesanta de ocuparea unei pozitii cat mai caldute in clasamentul Premier League, asa ca sunt motive suficiente sa ne punem increderea intr-o disputa intensa.

La gazde, Ozbiliz a fost introdus ca rezerva in meciul trecut cu Rubin Kazan si acesta s-a descurcat destul de bine. Suficient, spunem noi, pentru a putea spera la un post de titular cu aceasta ocazie.

Evgeni Makeev si-a ispasit etapa de suspendare si va fi distribuit in axul central al apararii lui Spartak Moscova.

Singurul fotbalist absent de la Spartak este brazilianul Joao Carlos (accidentat).

Formula de start probabila a lui Spartak Moscova (sistem de joc 4-3-3): Dikan – Parshivlyuk, Bocchetti, Makeev, Kombarov – Costa, Glushakov, Carioca – Ozbiliz, Movsisyan si Jurado.

Kuban Krasnodar nu va putea conta pe Ibrahima Balde pentru tot restul sezonului, dupa ce acesta s-a accidentat grav in urma cu ceva timp. Bogdan Karuykin, Arsen Khubulov si Artur Tlisov sunt, de asemenea, indisponibili din cauza unor probleme de ordin medical.

Maksim Zhavnerchik ar urma sa fie folosit in flancul drept al apararii, tinand cont ca Roman Bugayev este suspendat dupa cartonasul rosu incasat in meciul (sau, mai bine spus, dezastrul) cu CSKA Moscova.

Formula de start probabila a lui Kuban Krasnodar (sistem de joc 4-4-1-1): Belenov – Zhavnerchik, Dealbert, Xandao, Manolev – Melgarejo, Sosnin, Kabore, Ignatjev – Popov – Bucur.

In opinia caselor de pariuri, Spartak Moscova este favorita sa se impuna in fata lui Kuban Krasnodar. Gazdele primesc o cota de 1.83 la victorie, pentru ca un meci cu cel mult doua goluri pe tabela de marcaj (under 2.5) sa fie cotat la 1.80 in oferta agentiei Unibet.
incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _