Pronostic – Spania U21 – Germania U21- 04.Martie.2014

Written by pronosticuri on Tuesday - 4 - March 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Ziua de marti ne propune o inclestare destul de interesanta si in ceea ce priveste sectorul juvenilor, este vorba despre intalnirea dintre campioana europeana, Spania U21, si Germania U21, care a parasit timpuriu competitia de anul trecut dupa cateva rezultate neconvingatoare in grupa. Ultima confruntare dintre nationalele U21 ale Spaniei si Germaniei, in cadrul turneului de anul trecut din Israel, s-a incheiat cu victoria primeia, spre final, cand mai erau patru minute.

Spaniolii conduc fotbalul mondialul in momentul de fata, indiferent ca vorbim despre nationala mare sau reprezentativa U21. Generatia aceasta de jucatori a castigat deja Campionatul European de Fotbal, in conditiile in care a primit gol doar in finala, de la Italia.

In alta ordine de idei, pentru a gasi ultima infrangere a Spaniei U21, ar trebui sa sapam adanc, mai exact pana in 2012, perioada in care aceasta echipa a cedat la limita, 3-2, in fata Frantei.
Echipa probabila a Spaniei U21 (sistem de joc 4-3-3): Pacheco – Amat, Carvajal, Moreno, Gomez – Roberto, Muniain, Niguez – Deulofeu, Jese si Morata.

La randul ei, Germania are o serie de jucatori interesanti, insa o idee mai putin valorosi decat cei pe care ii poseda adversara sa directa. Sa nu uitam ca Carvajal, Jese si Morata joaca deja la Real Madrid, in timp ce Muniain este titular de drept la Athletic Bilbao. La toti acestia se adauga Deulofeu, unul dintre cei mai promitatori pe care ii gasim in Europa in momentul de fata.
Echipa probabila a Germaniei U21 (sistem de joc 4-2-3-1): ter Stegen – Rudiger, Korb, Plattenhardt, Knoche – Bittencourt, Geis – Arnold, Hofmann, Can – Volland.

Carevasazica, jucatori valorosi insa totusi cu o clasa sub campionii europeni. Jocul dintre Spania U21 si Germania U21 este listat pe site-ul casei de pariuri online Bet-at-Home cu urmatoarele cote: 2.00 pentru o victorie a gazdelor, 3.50 pentru un rezultat de egalitate si cota 3.80 pentru un eventual succes al oaspetilor.

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei