Pronostic – Stakhovsky S. – kubot – 06.Martie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 6 - March 2014. Posted in Pronosticuri Tenis

In primul tur din cadrul turneului de la Indian Wells dau piept doi jucatori aflati in afara top 50 ATP, este vorba despre polonezul Lukasz Kubot si ucraineanul Sergiy Stakhovsky. Cei doi tenismeni si-au mai incrucisat in doua randuri rachetele pana acum, fiecare avand castig de cauza. In prima faza, Kubot s-a impus in minimum de seturi la Doha (2010), in timp ce Stakhovsky si-a luat revansa un an mai tarziu la Australian Open, cand a trecut de polonez, la randul sau, fara sa piarda macar un set, scor 6-3, 6-4 si 6-4.

Pana acum, din cate se pare ucraineanul a jucat o idee mai bine decat Kubot, in conditiile in care cea mai buna performanta a ultimului ramane un tur doi disputat la Doha. Majoritatea specialistilor merg de aceasta data pe mana ucraineanului, care desi este un jucator dificil, poate castiga aici.

Lukasz Kubot poate fi gasit pe locul 82 in ierarhia ATP, fara sa aiba macar vreun titlu trecut in CV. Cu toate acestea, a reusit sa joace in ultimul act in cadrul turneelor de la Belgrad (2009) si Costa do Sauipe, un an mai tarziu. Singurul lucru notabil din acest sezon ramane, dupa cum subliniam si mai sus, turul doi realizat la Doha, cu meci pierdut la Gulbis.

In ceea ce il priveste pe Stakhovsky, acesta se afla cu un loc mai jos decat adversarul sau direct, avand la activ patru succese in circuitul ATP. Din acestea, le amintim pe cele mai recente: New Haven si s-Hertogenbosch, ambele cucerite in 2010. Anul acesta, nu a putut sa mearga mai departe de Kudryatsev, la Chennai, pierzand in calificarile turneului, pentru ca la Sydney sa prinda o semifinala, cu joc pierdut impotriva lui Tomic.

In opinia casei de pariuri online Bet-at-Home, S. Stakhovsky este favorit sa se impuna in fata cehului, la o cota de 1.65. Va recomandam acest pariu!

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei