Pronostic – Sunderland – West Brom – 07.Mai.2014

Written by pronosticuri on Wednesday - 7 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Sunderland vs WBA este un meci foarte important din Premier League, cu adanci implicatii in lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Un eventual rezultat de egalitate inregistrat de cele doua echipe, miercuri seara, o pune pe Norwich City in pozitia ingrata de a retrograda.

Sunderland traverseaza cea mai buna a sezonului, in vreme ce WBA este recunoscuta pentru numarul mare de remize pe care l-a inregistrat in sezonul 2013/14.

Nu mai departe de etapa trecuta, Sunderland a plecat cu toate punctele puse in jocul impotriva lui Manchester United, pe Old Trafford.

Sunderland si-a imbunatatit vizibil situatia in clasament, avand ca principal obiectiv in acest meci sa nu piarda. Si un rezultat de egalitate este bun, insa, tinand cont de forma in care se afla, Sunderland ar trebui sa castige pentru a fi sigura de ramanerea in Premier League.

Keiren Westwood, Steven Fletche si Ki Sung-Yeung sunt accidentati la formatia gazda, in vreme ce Carlos Cuellar este dat ca incert de presa din Albion.

Echipa probabila a lui Sunderland (sistem de joc 4-1-4-1): Mannone – Alonso, Brown, O’Shea, Vergini – Cattermole – Borini, Larsson, Colback, Johnson – Wickham.

Din cate se pare, la oaspeti nu ii vom vedea pe Zoltan Gera si Liam Ridgewell, ambii fiind accidentati. In tot acest timp Billy Jones, Steven Reid si Thievy vor incerca sa prinda in lotul de 18 jucatori, fiind incerti pana la ora de desfasurare a jocului.

Echipa probabila a lui West Bromwich Albion (sistem de joc 4-2-3-1): Foster – Jones, McAuley, Olsson, Brunt – Mulumbu, Morrison – Amalfitano, Sessegnon, Dorrans – Berahino.

Din punct de vedere statistic, Sunderland a incheiat in over 2.5 ultimele 6 jocuri directe cu WBA in toate competitiile. Pe de alta parte, WBA s-a impus pauza/final in ultimele 4 meciuri cu Sunderland. Pentru ca acest din urma lucru sa se intample si miercuri seara, casa de pariuri Unibet ne propune o cota de 6.50.

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _