Pronostic – Tottenham – Aston Villa – 11.Mai.2014

Written by pronosticuri on Sunday - 11 - May 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Tottenham incheie duminica un sezon cu multe urcusuri, dar si coborasuri.

Echipa la care activeaza si romanul Vlad Chiriches a inceput sezonul cu lusitanul Andre Villas-Boas la carma, pentru ca mai apoi sa il incheie cu Tim Sherwood in postura de principal.

Rezultatele bune, notabile au alternat cu cele mai putin bune, astfel incat, la bilant, Tottenham ar putea sa se aleaga cu un loc de Europa League. Fanii nu tin in mod neaparat ca Spurs sa joace in Europa League, in masura in care marile echipe ale Europei nu au parut atat de interesate de trofeu in ultima perioada.

De altfel, Sevilla si Benfica, finalistele acestui sezon de Europa League, s-au declarat interesate de Europa League in momentul in care au acces in faza KO a competitiei.

Pana atunci, ocupate fiind cu ceea ce se intampla in intrecerile interne, fiecare dintre ele au mai calcat stramb in grupe. Sau daca nu, viceversa. Mergeau bine in grupele EL, dar se impiedicau in campionat din pricina oboselii acumulate.

Daca e sa ne referim strict la Tottenham, aceasta a avut niste deplasari foarte lungi in Rusia, cat si in alte tari aproape la fel de indepartate, fapt ce si-a pus amprenta asupra evolutiilor jucatorilor.

Cu ocazia acestui meci, Sherwood nu poate conta pe cinci jucatori de-ai sai (4 jucatori accidentati si unul suspendat, este vorba despre Younes Kaboul).

Tottenham (4-4-2): Lloris – Naughton, Dawson, Chiriches, Rose – Lennon, Sigurdsson, Paulinho, Eriksen – Kane si Adebayor.

Aston Villa (4-4-2): Guzan – Clark, Baker, Vlaar, Lowton – Bertrand, Delph, Westwood, Albringhton – Bowery, Weimann.

Statisticile Bet365 ne spun ca 7 din ultimele 8 confruntari directe dintre Tottenham si Aston Villa, in toate competitiile, s-au incheiat cu victoria lui Spurs.

Spurs primeste o cota de 1.50 la victorie, 8.50 pentru un eventual scor final 2-0 cu Aston Villa si, respectiv, 2.35 pentru un meci ce se va incheiat cu un numar maxim de doua goluri (under 2.5).

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _