Pronostic – Tromso – Bodo/Glimt – 05.Iunie.2014

Written by pronosticuri on Thursday - 5 - June 2014. Posted in Pronosticuri Fotbal

Recunoscuta in principal prin prisma surprizelor pe care le inregistreaza an de an, dar si multumita numarului impresionant de goluri inregistrate aproape meci de meci, Cupa Norvegiei ne propune, joi, un meci intre o nou-promovata si o echipa de liga secunda.

Tromso a picat in liga secunda la sfarsitul editiei precedente de campionat, in timp ce Bodo/Glimt a promovat si a reusit sa isi faca usor, usor in elita fotbalului norvegian.

Inceputul a fost unul complicat pentru Bodo/Glimt, daca e sa ne gandim ca aceasta echipa nu adunase mai mult de o victorie in primele sapte runde. Mai apoi, a urmat o serie extrem de buna a lui Bodo/Glimt, tradusa prin patru victorii consecutiv inregistrate in Premiership.

Nici Tromso nu o duce prea rau in liga a doua secunda, in conditiile in care are ca principal obiectiv revenirea imediata in esalonul de  elita. Tromso a reusit sa isi treaca in cont nici mai mult nici mai putin de cinci etape fara infrangere, ceea ce reprezinta o performanta in sine pentru echipa care ajungea in liga a doua usor dezamagita.

Echipe probabile

Din cate se pare, Tromso va incepe in poarta cu titularul de drept, este vorba despre Lekstrom, o linie de fund formata din Norbye, Wangberg, Koppinen si Antonsen, pentru ca la mijlocul terenului sa fie distribuiti Bendiksen, R.Johansen, Moldskred. Media de aproape 2 goluri inscrise pe meci va fi intretinuta de trio-ul ofensiv format din Andersen, Ondrasek si Drage.

Echipa de start a lui Bodo/Glimt (asezare clasica 4-4-2): Staw – Moe, Sane, Braaten, Brix – Chatto, Karlsen, Jacobsen, Olsen – Lajaab, N’Diaye.

Atat pentru Tromso cat si pentru Bodo/Glimt campionatul este un obiectiv cu mult mai important, asa ca e de asteptat ca ambele echipe sa evolueze dezinvolt, existand deci premisele unui over 2.5, la o cota de 1.80 in oferta agentiei online Bet-at-Home!

incasati bonusurile anului 2014

Coral Bonus 100 Lei Sportingbet Bonus 100 Lei 10Bet Bonus 100 Lei

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _